Kirjoitukset avainsanalla sisustustoimittajat

 

THE AUDO

Sain sovittua meille Sisustustoimittajat ry jäsenille upean vierailun Kööpenhaminan trendikkäimpään hotelli/toimistoon. The Audo on Menun vastavalmistunut pääkonttori, showroom, hotelli  ja toimitila, jossa on ravintola sekä kauppa.  The Audon on suunnitellut Norm Architects Menun kalustein ja tuottein. Hotellin kymmenen huonetta on varustettu Duxin vuotein.  Yhteostyökumppaneina siis Menun kanssa uudenlaisen yhteistyön merkeissä on ollut Norm Architects ja Dux.  Kukin hotellihuoneista on maalattu omalla kalkkimaalin sävyllään, joka on suunniteltu erityisesti tänne. Ja kyllä, näitä Norm Architectsin suunnittelemia maalisävyjä saa pian myös ostaa kotiinsa.  Ideana on että huoneiden sävyt muuntuvat tummasta vaaleaan siten että sviitti on valkoinen. Kiitos vierailusta Menun väki, Duxin Sinikka ja Anna sekä Norm Architects.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisustustoimittajat Ry matkalla Kööpenhaminassa kävimme myös kiertämässä kiinnostavia myymälöitä ja niistä kärkipäähän kiinnostavuudellaan meni kyllä Framan liike. Vanhaan apteekkiin sisustettu liike hurmasi eleettömyydellään ja toki ihanilla tuotteillaan. Itse jäin haaveilemaan Framan leikkuulaudasta...

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

KÖÖPENHAMINASSA pääsimme Sisustustoimittajat Ry:n kanssa käymään myös paikan päällä VIPPIN uudessa Chimney House-talossa, joka toimii brändin showroomina ja hotellina. Jos vaikkapa haaveilet ostavasi Vipp-keittiön, voit koekäyttää sellaista asumalla talossa vuorokauden.  Keittiön ostajille yöpymisen hinta toki hyvitetään.  Asunto on kunnostettu vanhaan rakennukseen ja sisustettu Vippin tuotteilla. Uutta keittiön lisäksi ovat kylpyhuoneen kalusteet, valaisimet ja kalusteet.  

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Instagramin puolella kerroinkin jo ihanista paikoista jonne Sisustustoimittajat Ry matkalla pääsimme ja jaan hieman inspiraatiota sekä matkavinkkejä nyt täällä blogin puolellakin. Asuimme ihanassa Hotel Ottiliassa, joka on saneerattu vanhaan Carlsbergin tehtaaseen. Tunnelmallinen hotelli kuuluu Brochner Hotelsin designketjuun, joissa olen itsekin asunut aiemmin SP34 hotellissa. Oheisena tunnelmia hotellin tiloista skandinaavisine muotoilun helmineen 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram