Kirjoitukset avainsanalla Glorian Koti

Tanskalainen uusi brändi FORM AND REFINE  on saapunut Suomeen. Mallistoon kuuluu upeita kalusteita, joista suosikkejani ovat kuvan tuoli sekä pöytä ja taittuva jakkara sekä keramiikka ja upeat alpakkaiset huovat ja tyynyt. Valikoima on kokonaisuudessaan saatavilla Finnish Design Shopista.  Kurkkaa lisää Form & Refine sivuilta, klik. 

 

photos Form and Refine

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisustustoimittajat ry valitsi Habitare 2019 parhaimmiksi messuosastoiksi: 

 

Vieser  6b58

Kompakti, harmoninen näyttelyarkkitehtuuri nostaa tuotteet arvokkaasti esiin.  Onnistunut kokonaiskonsepti: valaistus, stailaus ja yhtenäinen värimaailma. Innostaa kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin.

 

 

Finarte 6d58

Raikas, erottuva kokonaisuus, josta tuotteet nousevat hyvin esiin. Osaston materiaali- ja värivalinnat toistavat uusien tuotteiden henkeä onnistuneesti.

 

 

Tarkett 6g50 

Veistoksellinen kiinnostava lähestymistapa. Yllättävä esillepano kertoo kierrätettävän materiaalin monipuolisista mahdollisuuksista.

 

 

Lisätietoja: 

Info@sisustustoimittajat.fi

www.sisustustoimittajat.fi

 

Kuvat Kati PIlli-Sihvola 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

"Jääkarhulla on nyt liian hot. Pyysimme Teresa Moorhousea suunnittelemaan meille Jääkarhun, jonka myynnistä 5% lahjoittaisimme WWF:lle ja Teresa piirsi. Suomen WWF:n mukaan Jääkarhu käyttää jopa puolet ajastaan ravinnon hankkimiseen, mutta usein huonolla menestyksellä – alle kaksi prosenttia sen saalistusyrityksistä tuottaa tulosta. Ilmastonmuutos on tälle ainutlaatuiselle eläimelle iso riski, sillä sen ravinnon hankinta vaikeutuu entisestään jääpeitteen huvetessa." kertoo Mum*sin Outi.

Jääkarhuja on useita kokoja: Beibi jääkarhu 90 x 120cm / S- koko 140x200cm / M- koko 170 x 240cm/ Jättikarhu 200 x 300cm.
Materiaali on huippulaadukasta ekovillaa, värjäämätön ja luonnollinen ja mustat ykstyiskohdat käsinvärjättyä villaa. Mum's kannattaa kestävää kehitystä ja siksikin Mum's valmistaa matot ensisijaisen laadukkaasti ja matto on upottavan pehmeä ja tiukkaan kudottu taidokas reilusti valmistettu taidekäsityö.

kuvat Mum's


 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

INSPIRAATIO: HUIKEAN HIENO TAITEILIJAPARIN KESÄKOTI RUOTSISSA

Törmäsin tähän upeaan taiteilijan ja arkkitehdin kotiin tanskalaisen Bo Bedre-lehden sivuilla ja lainasin muutaman kuvan iloksenne täältä, klik.  Teksti Julia Mincarelli/ Sisters Agency ja kuvat Birgitta Wolfgang / Sisters Agency.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat