Kirjoitukset avainsanalla itsenäisyyspäivä

(C) Moraalimummo

Tämä Postin hieno kampanja alkoi taas, ja ajattelin muistuttaa siitä, jos joku ei ole vielä sattumalta kuullut :) Kuten Posti kirjoittaa kampanjasivullaan, ”talvi-, jatko- ja Lapin sodassa puolustaneita ja sotiin muilla tavoin osallistuneita veteraaneja on keskuudessamme noin 20 000. Näiden miesten ja naisten keski-ikä on yli 90 vuotta. Meillä on vielä mahdollisuus kiittää heitä siitä arvokkaasta työstä, jolla he lunastivat Suomelle itsenäisyyden. Heidän ansiostaan saamme ensi vuonna viettää Suomen satavuotisjuhlavuotta.”

Heidän ansiostaan saamme ensi vuonna viettää Suomen satavuotisjuhlavuotta.

Viime vuonna postikortteja kertyi yhteensä 15 000, joten ihan kaikille veteraaneille niitä ei riittänyt. Laitetaanhan tänä vuonna paremmaksi! :)

Ohjeet kortin/kirjeen lähettämiseen löydät täältä: http://www.posti.fi/kiitos/  Jotta kortti ehtii vastaanottajalle ennen itsenäisyyspäivää, tulee se postittaa 23. marraskuuta mennessä. Pieni vaiva - iso ilo. Viime vuonna ainakin itselleni jäi mukava fiilis kortin lähettämisestä, ja tänä vuonna haluan myös osallistua.

P.S: Jos joku innostuu veteraanien auttamisesta enemmänkin, bongasin tällaisen "Villasukat veteraaneille, Suomi 100 vuotta" -Facebook-ryhmän, jonka tavoitteena on kutoa samanlaiset villasukat kaikille sotiemme veteraaneille ja naisille, joilla on rintamapalvelustunnus, ja jakaa ne heille ensi vuoden aikana. Vau!

Rauhallista pyhäinpäivää kaikille <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tervetuloa Moraalimummo-blogin pariin! Maailma on täynnä kauniiden ihmisten, treenattujen vartaloiden ja kiillotettujen kotien kuvia, ja voin luvata, että tässä blogissa niitä ei tulla näkemään! ;) Blogissani pohdin ja analysoin nykymaailman menoa, kulutustottumuksia, pinnallisuutta ja ilmiöitä Moraalimummon tyyliin. Olen kolmekymppinen vanha sielu, ja kirjoittaminen on intohimoni. Toivottavasti viihdyt tekstieni parissa.

Seuraa

Yhteydenotot: moraalimummo@gmail.com

Kategoriat