Tervetuloa blogiini! Kiva, että olet löytänyt tiesi sivuilleni ja tänne Me naisten - blogien maailmaan! 

Ennen varsinaista kirjoittelua ajattelin, että uutena bloggaajana pieni esittely voisi olla tarpeen. Näin olette hieman kartalla siitä, kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee.

Olen 24-vuotias Turkulainen urheilija neitonen. Valmistun juuri kasvatustieteiden maisteriksi, mutta aivan yliopisto-opinnoista en vielä eroon pääse, sillä laajennan omasta tahdostani vielä hieman maisterin tutkintoni ulkopuolisia pätevyyksiä. Saankin nauttia opiskelijan "urastani" vielä yhden lukuvuoden ajan. Mutta sitten itse asiaan, olen yhdistelmä intohimoista kilpa- ja elämäntapaurheilijaa. Elämäntapani tuleekin näkymään blogissani hyvinvointiteemojen ja urheilunmerkeissä, mutta varmasti muunakin värikkäänä menona. Vuosien varrella olen blogannut (enemmän tai vähemmän) aktiivisesti myös omalla portaalillani(www.mimosa.isomaki.us), joten voit halutessasi käydä kurkkaamassa menoani myös sieltä.

Urheilu on ollut elämässäni aina erittäin voimakkaasti mukana. Lapsesta aikuisikään asti olen joukkuevoimistellut, tanssinut eri lajeja (show,jazz, hiphop, baletti jne.) ja tätä kautta päässyt esiintymään ja kilpailemaan näissä. Monipuolinen liikkuminen on näkynyt ja näkyy myös tänä päivänä elämässäni päälajieni ulkopuolella. Perheeni on nimittäin mahdollistanut minulle erilaisten kausiurheilulajien harrastamisen ja yhdessä ollaan lapsesta asti saparot heiluen purjehdittu, hiihdetty, lasketeltu, lautailtu, kiipeilty, wakeboardattu, melottu jne. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita sitä, että olisin paras jokaisessa urheilulajissa... ei tosiaankaan, monta kertaa on pyllähdetty, mutta sitten kokeillaan uudelleen. Vaikka kilpaurheilu on iso osa minuuttani, ei urheilua aina tarvitse ottaa niin vakavasti. Jos ei onnistu, nauretaan ja lähdetään yrittämään uudelleen. Mielestäni kaikessa ei tarvitse aina olla paras, eikä kuulukkaan olla, mutta aina kannattaa yrittää parhaansa ja olla hieman kokemusta rikkaampi. 

 

Kahdenkympin paremmalla puolella aloin kaipaamaan tanssimisen rinnalle uutta haastetta. Olin aina ollut myös joukkuelajiurheilija, jonka vuoksi yksilöurheilu houkutteli. Veljeni suostuttelemana päädyin kuntosalille ja todella äkkiä rakkaus rautaan syttyi. Huomasin, että pystyin täysin eri tavoin haastamaan itseäni, niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Pian sattumien kautta huomasinkin olevani mukana vuoden 2012 fitnessmalli- kisassa, jonka jälkeen innostuin entisestään ja vuonna 2013 kisasin ensimmäiset fitnesskisani ja päädyin kansainvälisiin kisoihin Miamiin. Tuolla sijoituin kuudennelle sijalle. Kipaurheilija sisälläni nousi henkiin toden teolla ja menetin täysin sydämeni lajille. Viime vuonna puolestaan kisasin SM- kisoissa sekä sain paikan kansainvälisiin kutsuvieraskisoihin.  Näin tanssiminen sai jäädä ja päälajini on tällä hetkellä fitnessurheilu. Tämän vuoden olen pyhittänyt kehittymiselle ja palautumiselle.

Vaikka fitnessurheilu herättää paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan, on se minulle antanut hyvin paljon. Tämän myötä olen oppinut itsestäni valtavasti, sillä kilpaurheilijan matkaani on kuulunut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Vaikka olen miltei koko elämäni kilpaurheillut, vasta aikuisiällä ja tämän urheilulajin myötä, opin syömään tavalla, joka tukee urheiluani ja hyvinvointiani, olen ymmärtänyt todellisen terveyden merkityksen,  ja valtavasti ylipäätään ihmiskehosta. Varsinkin omastani. Minulle lajissa on kyse erittäin monipuolisesta ja oikeasta kilpaurheilusta, jossa pääsen toteuttamaan ja alati kehittämään itseäni monella eri osa-alueella.

Tästä huolimatta elämäni ei ole pelkkää kilpaurheilua, vaan ystävät ja perhe, sekä kaksi pientä koiraani ovat minulle erittäin tärkeitä. Opiskelujen lisäksi he antavat urheilulle vastapainoa elämääni ja arvostan heitä kovasti. Eikä ystävien kanssa vatsansa kipeäksi nauraminen tai koirien kanssa metsässä temmeltäminen ole yhtään hassumpi treenimuoto. ;)

Toivottavasti saitte pienen käsitykseni minusta ja lisää varmasti opitte matkan varrella, kun kirjoituksia tänne pikku hiljaa tipahtelee lisää! Joka päiväistä menoani pääsee seuraamaan instagramin puolella @mimosaisomaki , joten mikäli kaipaat hieman tuoreempia kuulumisia, käy nappaamassa seurantaan.

Treenienergiaa syksyyn, tästä tämä alkaa! 

 

Mimosa

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen 25-vuotias urheilijaneitonen ja kasvatustieteiden maisteri. Olen yhdistelmä intohimoista elämäntapa- ja kilpaurheilijaa. Tervetuloa seuraamaan blogiani, jossa urheillaan ja panostetaan hyvinvointiin tunteella.
Kilpaurheilussa päälajini on fitnessurheilu.

Seuraa minua myös muualla somessa:

INSTAGRAM: @mimosaisomaki

SNAPCHAT: mimosa.i

KOTISIVUT: www.mimosa.isomaki.us 

MUN TREENARI: Mental Power - päiväkirja

Sport Girl 2016

Teemat