Kuka olen?

Olen 4-kympin kynnyksen ylittänyt 2 pienen koululaisneidin äiti, vaimo ja asianajaja, ja toimin yrittäjänä omassa asianajotoimistossani, joka palvelee yksityisasiakkaita perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa. 

Olen aina ollut erityisen kiinnostunut itseni kehittämisestä ja ihmisistä ja koen olevani todella onnekas voidessani tehdä sellaista työtä, jossa saan todella toteuttaa itseäni ja kohdata upeita ihmisiä. Asiakkaiden kanssa pääsen jakamaan heidän elämän ilot ja surut, ja kuultua onkin tullut yhtä jos toista iloista ja surullista tarinaa. 

Uskon vahvasti, että meissä jokaisessa on valoisa ja pimeä puoli, ja ettei meidän tulisi hetkittäisten huonojen hetkien vuoksi leimata ketään, saati syyllistää itseämme tai syyttää toisia. Jos vain otamme jokaisesta tilanteesta oppia, ymmärrämme miten reagoimme asioihin ja miksi ylipäätänsä reagoimme tiettyihin asioihin, on meillä silloin mahdollisuus oppia tuntemaan itseämme paremmin ja elämään myötätuntoisemmin niin itseämme kuin muitakin kohtaan.
 
Miten aloitin?

Aloitin bloggaamisen oman firman sivuilla, mutta tuon blogin henki on paljon lakiteknisempi. Kun tämä mahdollisuus Me Naiset-lehden bloggaajana avautui ja foorumi, jossa voi puhua asioista entistäkin avoimemmin ja arkisemmin, en voinut tilaisuutta ohittaa!

Meidän lailla - nimiehdotus tuli lapsuuden ystävältäni kysyttyäni Facebookissa hyviä nimiehdotuksia. Nimi tuntui sopivan blogiin kuin piste iin päälle. Teetin kyselyn myös lukijoillani ja yritykseni Facebook-sivuilla, ja Meidän lailla - nimi osoittautui ylivoimaiseksi suosikiksi liki 400 vastauksen perusteella.

Mitä asioita käsittelen blogissa?

Tulen käsittelemään arjen tapahtumia eri vinkkeleistä ja tarjoamaan ratkaisuja ja vihjeitä eri tilanteisiin ja ongelmiin.

Julkaisen uuden kirjoituksen joka kolmas päivä. Kaiken kaikkiaan blogi keskittyy kuitenkin siihen, miten voi kehittyä ihmisenä, äitinä ja puolisona ennen kaikkea itseään kunnioittaen ja arvostaen.

Mukavia lukuhetkiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa asianajajana työskentelevä Sanna kirjoittaa parisuhteesta ja perheestä. Hän antaa neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla jokainen suomalainen nainen voi pitää paremmin puoliaan arjessa ja elämän taitekohdissa.

Yrityksen kotisivut

Asianajotoimisto Svahn Oy

Hae blogista

Blogiarkisto

2018