Oi, olisipa sitä vielä parikymppinen, jolloin koko elämä on vasta aukeamassa. Maailma täynnä unelmia, visioita ja mahdollisuuksia. Ei olisi kyynisyyttä. Ei epäonnistumisia. Ei perhettä estämässä unelmien toteuttamista ja toteutumista. Ei työpaikkaa, josta ei uskalla irtisanoutua taloudellisista syistä. Ei puolisoa, joka lannistaa kaikki haaveesi. Ei vastuuta ja murheita. Koko elämä olisi avoinna ja kaikki mahdollisuudet unelmien toteuttamiseen.

Osuuko joku näistä itseesi? Koetko, että joku näistä on ollut syynä unelmistasi luopumiseen tai muutoin olevan niiden esteenä. Oletko lakannut tavoittelemasta kuuta taivaalta ja tullut realistiksi? Onko kenties todellisena syynä olleet omat pelkosi epäonnistumisesta tai muiden miellyttämisen tarve?

On niin helppoa vedota arjen haasteisiin, elämäntilanteeseen tai olosuhteisiin ja lakata tekemästä sitä, mitä oikeasti haluaa tai lakata asettamasta tavoitteita. 

Mutta mitä jos alkaisi alusta? Uskoisikin vakaasti sydämessään omaan onnistumiseen. Siihen, että mikä vain on mahdollista kun uskoo onnistumiseen ja toiveiden toteutumiseen. 

Ei auta, jos ihmeisiin uskoo. Niitä pitää myös tehdä.

Miksi et heittäytyisi ja laatisi tavoitteita tehdäksesi elämästäsi sellaisen, jollaisen haluat. Taivas rajana. Ei enää tekosyitä. Ei pelkkää arjessa porskuttamista, vaan löytäisit elämäsi punaisen langan. Ja sen sijaan, että tuo tavoite, haave, ihme jopa, jäisi pelkäksi haaveeksi, niin ottaisitkin joka päivä yhden pienen askeleen (tai kaksi) kohti tuota haavetta ja sen toteutumista. 

Kuka tahansa pystyy mihin tahansa, kunhan vain antaa itselleen riittävästi aikaa ja etenee asiassa askel kerrallaan. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa asianajajana työskentelevä Sanna kirjoittaa parisuhteesta ja perheestä. Hän antaa neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla jokainen suomalainen nainen voi pitää paremmin puoliaan arjessa ja elämän taitekohdissa.

Yrityksen kotisivut

Asianajotoimisto Svahn Oy

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram