Yritykseni täyttää 7 vuotta muutaman päivän päästä ja päätin järjestää tämän kunniaksi juhlat. Toki samaan yhteyteen järjestin tuparit, erojuhlat, pikkujoulut, ammatillisen tunnustuspalkinnon juhlistamisen, ym. Kaiken kaikkiaan juhlien syynä oli 6 eri tapahtumaa. Hei, kun sitä kerran viidessätoista vuodessa järjestää juhlat, niin miksi ei juhlisi kaikkea kerralla! :-)

Olin kutsunut mukaan pääasiassa aivan lähimmät ystäväni. Ystävät, joihin luotan 100%:sti ja joiden kanssa ei ole väliä vaikka emme tapaisi vuosiin. Juttu jatkuu aina siitä mihin se jäi eikä se koskaan lopu. Ystävät, jotka eivät käännä selkäänsä tai kieroile. Ystävät, jotka ovat kaikki hyväntahtoisia ja kunnioittavia muita kohtaan. Voisin jatkaa tätä listaa vaikka kuinka.

Kutsulistalta jäi vielä pari pois pitkän etäisyyden vuoksi eivätkä kaikki edes omista aikatauluistaan johtuen päässeet paikan päälle. Siltikin mukana oli iso porukka. Olen aina itse mieltänyt, että lähipiirini koostuu vain muutamasta ihmisestä, mutta nyt menneen kesän aikana eron jälkeen (ja näissä juhlissa) olen huomannut, kuinka näin ei todellakaan ole. 

Jokaiselle näistä ihmisistä voin avautua täysin ja turvallisesti asioistani ja jos olisin vaikeuksissa tai tarvitsisin apua, jokaiseen näistä voisin turvautua. Kun tällaisia ihmisiä tulee elämän varrella vastaan, kannattaa heistä pitää kiinni.

Illan mittaa oli mielenkiintoista seurata tätä joukkoa, miten nämä ystävät kuvastivat eri elämänvaiheitani. Muutama aina jostain elämänvaiheesta on säilynyt mukana aina lapsuudesta saakka. Vielä mielenkiintoisempaa oli seurata, kuinka valtaosa ei ollut koskaan tavanneet toisiaan mutta tulivat loistavasti toimeen keskenään. Keskustelu ei lakannut missään vaiheessa ja jos joku jäi hetkeksi sivuun keskustelusta osasi joku toinen aina huomata tilanteen ja ottaa henkilön mukaan keskusteluun.

Liki jokainen kävi jossain vaiheessa kehumassa minulle tätä porukkaa ja kuinka mukavia ystäväni ovat. 

Mutta tämä ei suinkaan ole sattumaa, että kaikki tulevat toimeen keskenään ja kehuivat toisiaan. Olivathan he jokainen erityisesti arvomaailmoiltaan samanlaisia. Olen vuosien mittaan tullut hyvin valikoivaksi sen suhteen ketä ihmisiä päästän lähelleni. Ne, jotka lähipiiriini pääsevät, ovat kaikki hyväntahtoisia, aitoja ihmisiä joilla on elämänarvot kohdallaan ja jotka eivät juoruile, ilkeile tai toimi muutoin oma elämässään itsekkäästi tai oma etu edellä. Sillä, mitä kukin työkseen tai muuten elämässään tekee, ei ole mitään merkitystä tässä porukassa. Eli ei mitään pintapuolisia löpinöitä.

Ilta oli ehdottomasti yksi hauskimpia iltojani pitkään PITKÄÄN aikaan. Aamulla sitten ennen yökylään jääneiden vieraiden heräämistä istuin kahvikuppi sylissä aamun hiljaisuudessa elämääni miettien ja liki liikutuin siitä, kuinka onnekas olen. Vaurautta ei ole se, kuinka paljon rahaa on pankkitilillä vaan se, millaisia ihmisiä on ympärilleen saanut kerättyä lähelleen. Ystäviä, joihin voi luottaa, jotka kunnioittavat ja arvostavat muita, kehuvat, kannustavat ja auttavat. Ei sellaisia ihmisiä joka päivä vastaan tule eikä kaikkien elämään siunaannu, joten olen siitä äärimmäisen kiitollinen, että he ovat elämässäni.

Olen myös niin kiitollinen siitä, että saan itse kunnian olla heidän ystävänsä! Nämä ystävät, jos jotkut tekevät elämästäni vauraan. Kiitos heille siitä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tässä blogissa asianajajana työskentelevä Sanna kirjoittaa parisuhteesta ja perheestä. Hän antaa neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla jokainen suomalainen nainen voi pitää paremmin puoliaan arjessa ja elämän taitekohdissa.

Yrityksen kotisivut

Asianajotoimisto Svahn Oy

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram