Vietnam hallitus on myös yksipuolisesti päättänyt, että vuodesta 01 heinäkuu 2015 to 30 kesäkuu 2016 passin haltijat Yhdistynyt kuningaskunta, Italia, Saksa, Espanja ja Ranska luovutaan pois Vietnam viisumi, jos täyttävät kaikki seuraavat ehdot:

- Alustava oleskelun kesto Vietnamissa ei ylitä 15 päivää (Jos alustava oleskelun kesto on yli 15 päivää, hakijan on haettava viisumia etukäteen).
- Passin voimassaolo pysyy vähintään 06 kuukautta alkaa päivästä nykyisten Vietnam.
- Niille, jotka vierailivat Vietnam ennen, tämä alkamispäivää on oltava yli 30 päivää viimeisen merkinnän (Jos tämä merkintä on 30 päivää tai vähemmän edellisen merkinnän, hakijan on haettava viisumia etukäteen).

Kuten edellä mainittiin, eivät kaikki matkustajat hankittava Visa niiden matkustaa. Kansalaiset joidenkin maiden, jotka ovat viisumivapaus Vietnamin kanssa ei tarvitse saada viisumia Vietnamin tietyn ajan. Ja myös kaikki matkustajat, jotka tarvitsevat viisumin Vietnamiin tuetaan viisumi saapuessaan.
Vietnam leikkaa standardi viisumimaksu vierailijoille 23. marraskuuta 2015 liikkua joka tulee keskellä yritykset kääntää lama ulkomaan saapuvat.

- Standardi -viisumimaksu vähentää 45 USD 25 USD.
- Monen viisumia voimassa kolme kuukautta leikkaa alas 95 dollaria 50 dollaria.
- Viisumit pidemmillä ehdot vaihtelevat 95-155 dollaria voimassaoloaikaa enintään viisi vuotta.

Uudet asetukset pyritään tuomaan Vietnam viisumimaksujen par muiden alueen maiden, sekä tukea matkailua lisätä turistien.

Source: www.hotels-in-vietnam.com

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkustaa Vietnamiin

Blogiarkisto