Uusi vuosi ja uudet kujeet, vai ?

Viime yönä hyvästeltiin vuosi 2016 lopullisesti. Tuntuu epätodelliselta, mutta samalla olen todella innoissani tästä vuodesta. Viime vuosi oli hullu, mutta myös huikee. Koin paljon uusia asioita, opin ja pääsin tavoitteisiin, vaikka viime vuoteen sisältyy myös pettymyksiä ja vastoinkäymisiä listaan sen vuosista parhaimpiin. Kaiken tapahtuneen seurauksena olen löytänyt sisältäni suuren voiman ja huimasti positiivisuutta. JES ! Älkää siis pelätkö sulkea ovea takananne, kun edessä aukeaa jo uusi. 

Siirrytään nyt kuitenkin tähän vuoteen. Mitä mieltä olette uudenvuoden lupaksista , kannattaako ne? Itse päätin olla tänä vuonna tekemättä suuria lupauksia, sillä koen sen olevan loppuen lopuksi yhtä tyhjän kanssa. Omalla kohdallani päädyn usein pettymään lupauksieni suhteen. Tänä vuonna syön terveellisesti ja liikun paljon, kuulostaako tutulta? Yea rigth, niin mustakin. Toimiihan se kaksi - kolme viikkoa, kunnes löydän itseni taas kerran syömästä suklaata ja katsomassa netflixiä. Jätin tänä vuonna suosiolla nämä lupaukset väliin. Mietin asioita syvemmältä kannalta, mikä olisi oikeasti hyvä ja toimiva lupaus ? Päädyin suurimmalle osalle itsestään selviin asioihin, mitkä ovat kuitenkin todella tärkeitä ja hyvä pitää mielessä arkipäiväisessä elämässä. Tänä vuonna sitoudun näihin lupauksiin, joka päiväisesti :

  • LUOTAN ITSEENI
  • ELÄN HETKESSÄ
  • TEEN JUST SEN MIKÄ TUNTUU HYVÄLTÄ
  • HAASTAN ITSENI
  • OLEN KIITOLLINEN
  • VIETÄN MAHDOLLISIMMAN PALJON AIKAA RAKKAIDEN IHMISTEN PARISSA
  • NAURAN PALJON

Kuulostaako hyvälle ? Musta se on passeli. 

Hyvää uutta vuotta kaikille ! - A

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Ada. Kirjoitan omasta näkökulmastani maailmaan 17-vuotiaan silmin. Maailmani pyörii läheisteni, koulun ja harrastusten parissa. Samaan aikaan päässäni pyörii tuhat ajatusta ja erinlaisia mielipiteitä. Pyrin pukemaan ajatukseni sanoiksi ja jakamaan ne teidän kanssanne.