Heippa! Pitkästä aikaa tuntuu hyvältä hetkeltä istua alas ja kirjoittaa. Viimeinen kuukausi on mennyt hujauksessa, en edes loppuen lopuksi tiedä mihin kaikki aika on mennyt? 

Olen persoonana menevä ja lähden innolla mukaan uusiin juttuihin, usein jopa sen enempää miettimättä. Joskus huomaan buukkavani itseni täyteen. Yhtäkkiä on tuhat asiaa mitkä pitäisi hoitaa tai olla hoidettuina. Kasautuneista asioista, kun on vaikea päästä eroon. Aloittaminen tuntuu vaikealta, kun asioita on monta. Kantapään kautta alan vihdoin oppia, että asiat hoituu huomattavasti helpommin kun tekee heti, eikä huomenna. 

Hyvällä mielellä voin nauttia toivottavasti pian alkavasta keväästä ja sen mukana tulevista kivoista jutuista. Niistä enemmän tulevissa bloggauksissa. 

Kuullaan pian - A

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Ada. Kirjoitan omasta näkökulmastani maailmaan 17-vuotiaan silmin. Maailmani pyörii läheisteni, koulun ja harrastusten parissa. Samaan aikaan päässäni pyörii tuhat ajatusta ja erinlaisia mielipiteitä. Pyrin pukemaan ajatukseni sanoiksi ja jakamaan ne teidän kanssanne.