Heippa vaan ! Aloin suihkussa puoliksi kuume houruissa miettiä yksin olemisen hyviä puolia, niitä tupsahti mieleen yllättävänkin monia. Ajattelin jakaa ne teidän kanssanne, joten käydään asiaan.

 1.  Saat ajatella itseäsi luvan kanssa - ei tarvitse ajatella mitä se toinen nyt haluaisi, sanoisi tai ajattelisi.
 2. Voit katsoa rauhassa hömppäsarjaa, eläytyä sen mukana ja lopuksi palata takaisin maan pinnalle mietiskellen, mitä jos näin tapahtuisi omalle kohdalle? 
 3. Televisio rauha - ei, tänään ei katsota Top Gearin kuudetta kautta, seitsemättä kertaa.
 4. Voit herkutella niin paljon kuin haluat. - Kyllä, syömme helposti levyn suklaata tai litran jäätelöä. 
 5. Saat myös itkeä niin paljon kuin tekee mieli. - Turhat "Miksi nyt taas?" kysymykset ovat poissa. Joskus on vaan helpompi purkaa vaikeasti tulkittavia tunteita itkemällä. Tai joskus voi itkettää, vaikka vaatekriisi tai kirjahyllyn kokoaminen. 
 6. Kukaan ei vaikuta mielipiteisiisi tai päätöksiisi. - Joskus sitä vahingossa huomaamatta mielyttää toista tai ääritapauksessa alkaa yhdistyä toisen ihmisen kanssa, jolloin olette kuin kloonit toisistanne.
 7. Sängyssä on tilaa, eikä kukaan kuorsaa. - Sängyn valloittaminen X-asennossa nukkumalla, sekä syvä hiljaisuus on luksusta.
 8. Voit pukeutua miten haluat. - Rikkinäinen paita ja kolme kokoa liian isot housut ovat okei.
 9. Vessanpöntön kansi pysyy kiinni. - Ylitsepääsemättömän vaikea asia muistaa, saatika toteuttaa.
 10. Laulaminen ja tanssiminen ympäri asuntoa, ilman kyseenalaistavaa katsetta. - Jos tekee mieli heilua kuin hullu ja rääkyä kuin varis, anna mennä.
 11. Itkupotkuraivarit 4-vuotiaan tapaan olohuoneen lattialla tai eteisessä. - Täysin normaaleja, sekä suositeltavia.
 12. 110 000x selfietä, sekä tunnin peilailu. - Ketä ei haluaisi näyttää hyvältä?
 13. Suihkussa laulaminen. - Kuulostaa lähinnä epävireiseltä kitaralta, mutta ainakin saat syyn kulkea huppu päässä rappukäytävässä, ettei sinua tunnisteta.
 14. Yksin puhuminen. - Helpottaa yllättävän monia asioita, aikakaan ei käy pitkäksi.
 15. Päätösten teko. - Voit ottaa äkkilähdön Moskovaan, jos siltä tuntuu. Et tarvitse kenenkään lupaa siihen. Pätee myös muihin päätöksiin, kuten muutto, työpaikan vaihto, lemmikin hankkiminen tai tämän päivän ruoka.
 16. Aikataulu. - 10 minuuttia myöhässä tai ajoissa. Jos alennusmyynnit sattuvat kotimatkan varrelle, voit hyvällä omatunnolla pyörähtää katsomassa.
 17. Shoppailu. - "Sulla on jo 20 paria kenkiä, mihin sä noita tarvitset?". Ne huusi mun nimeä/ oli alennuksessa/ muuten vaan pisti silmään, joten ostin ne.
 18. Siivoaminen. - Huomattavasti nopeampaa ja helpompaa siivota yhden kuin kahden ihmisen huusholli.
 19. Haaveilu. - On täysin normaalia luoda pilvilinnoja.
 20. Riitely. - Huomattavasti helpompaa yksin, kuin toisen osapuolen kanssa.

Tässä mun mielestä positiivisia asioita yksin olemisesta. En toki kiellä, ettei kaksin olisi hyvä ja siinäkin hyvät puolensa. Ei niin tosissaan otettava postaus. Nyt meen nukkumaan, öitä. - A

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Ada. Kirjoitan omasta näkökulmastani maailmaan 17-vuotiaan silmin. Maailmani pyörii läheisteni, koulun ja harrastusten parissa. Samaan aikaan päässäni pyörii tuhat ajatusta ja erinlaisia mielipiteitä. Pyrin pukemaan ajatukseni sanoiksi ja jakamaan ne teidän kanssanne.