Aamulla heräät ja huomaat että olet sammuttanut herätyksen, ja pitäisi jo olla menossa. Mietit hetken mitä välttämättömyyksiä on pakko tehdä, jotta voi astua ovesta ulos. Ja seuraavaan puoleen tuntiin liike ei lopu vaan sinkoilet paniikissa ympäri asuntoa keräillen vaatteita päälle ja peset hampaita samalla. Se on varmaa että koira pitää ehtiä ulkoiluttaa niinpä asiat tärkeysjärjestykseen eli ilman meikkiä en lähde töihin. Niinpä aamupalaa jää väliin ja sänky petaamatta. Puoli tuntia ja olen suoriutunut töihin. Liike loppuu vasta kun istahdan töissä läppärin eteen ja hengähdän. Voittaja fiilis, minä tein sen :D Huoh ja kun päivä alkaa näin vauhdilla niin on varma, että vauhti ja kiire ei lopu koko päivänä. Ja niinhän se meni kiire päivä töissä jatkui ja sama vauhti jatkui kotona. Mutta se oli vaan hyvä kun vauhtia riitti kodin siivoukseenkin. Ja nyt ollaan jo tämän päivän paremmalla puolella ja huomenna onneksi jo perjantai. Ihmeen pitkältä tuntunut tämä viikko vaikka onkin lyhyt viikko työpäivien suhteen. 

Syy pitkille yöunille saattoi johtua eilisestä juoksulenkistä. Pitkästä aikaa pääsin juoksemaan...tai pääsin ja pääsin ennemmin ollut suurin syy motivaation puute. Juoksuohjelma piti jo aloittaa muutama viikko sitten, mutta flunssa ja korvatulehdus iski hiihtoloman jälkeen, ja kaksi viikkoa meni palautuessa.  Oli kyllä raskaat 7km, mutta tästä ne juoksutreenit taas lähtee. Tavoitteena olisi puolimaraton tai maraton viimeistään syksyllä. Puolimaratoneja on juostu jo kymmeniä, mutta maratoneja on takana vasta kaksi. Jospa sitä taas saisi juoksuflown päälle ja pääsisi maraton kuntoon. 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

 

Sisustaminen ja kotini näyttelevät blogissani pääroolia, mutta blogista löytyy myös muita elämääni ja arkeani ilostuttavia asioita kuten koirani Maisa. Blogi on pullollaan asioita jotka tekevät arjestani ihanan ja välillä jopa juhlaa.

Blogiarkisto