Tässä mun lemppari kesäkassi. Eikä tähän postaukseen liity terveyskasvatus millään tavalla, promise :D

Ihana vaaleanpunainen höttöunelmakassi johon mahtuu koko kesäelämä.

Sain tämän muutama vuosi sitten toiveesta hääpäivälahjaksi. Bloomingshop.se on nettikauppa josta löytyy kaikenlaista mukavaa ja jännittävää. (Ei mainos!) Olen ostanut täältä vaatteita, mutta ne eivät sittenkään olleet "mun näköisiä" ja olen jo laittanut ne eteenpäin kirppikselle. Joku toinen on niistä ilahtunut pikkurahalla eikä tarvitse niillä täyttää omaa pientä vaatekaappia. Siis se vaatakaappi on pieni, yksi vetolaatikosta ja yksi tankokaappi...

Tämä kesäkassi on käytössä kesäkuukaudet, sitten taas syyskuusta siirryn tummempiin väreihin. Tänne kassiin mahtuu jumppakamat, uintikamat ja mökkikamat. Tämä on oikea supersyöppökassi, ahmaisee lenkkarit ja ulkovaatteet sekä laturit ja läppärin. Ja samalla se on mun mielestä söpönen! Kesäunelmakassi!

Mä tykkään tietynvärisestä vaaleanpunaisesta, mutta kaikki pinkit ei käy. Olen kuullut, että mulla on ns. _kallis maku_ ja kyllä, sen allekirjoitan. Siksikin mulla on määrällisesti vähän kaikkea. Tai heh, niin mä ainakin uskottelen itselleni tuosta vähäisyydestä ;)

Tosin, omistan reilusti H&M:n rytkyjä jotka laitan työvaatteiden alle. En osaa olla työvaatteissa jos ei ole jotain omaa alla. Ja tietenkin pitää olla kauteen sopivia värejä, joo, oma omituisuuteni :D No mutta kaikkihan laittaa töihin vaatteet joissa viihtyy...

Monta kertaa olen ajatellut, että kuljen turhissa rytkyissä työmatkat, bussi-metro-bussi, ja pitäisi oikeasti pukeutua siististi ja nätisti. Mutta kun tuntuu että arkena on vaatteiden vaihtoa ihan kamalasti, niin pelkät rytkyt riittää. Joooooo, kyllä sitä varmaan kaapista löytyisi jos yhtään panostaisi. Kaappeja siivoillessa yritin miettiä yhdistelmiä joihin laittaisi jotkut kivat kengät ja laukun... Jos viitsis yhtään panostaa niin olisi enemmän ikäisensä ihmisen näköinen :D (minkä näköinen on ikäisensä 47 vee??)

Okei, lupaan panostaa tulevana syksynä työmatkapukeutumiseeni!

Pinkki rulettaa, terkuin Marja

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marja, äiti, vaimo, tytär, sisko, ystävä, suuhygiensti, Helsinki. Mailin matka = oma matka.

Blogiarkisto

Kategoriat