Olen vasta nyt menneenä keväänä alkanut miettimään ns. aikuisen naisen ihonhoitotuotteita. Olen aivan todella tykästynyt ihonhoitosieniin. Meidän perheen teinit ja minä käytämme vain näitä sieniä. Putsarit ja kuorivat voiteet ja naamiot ovat jääneet ihan kokonaan pois. Poika varsinkin tykkää helposta ja nopeasta puhdistuksesta mustalla sienillä. Itselläni on musta-, kollageni- ja aloevera-sieni. Aloevera-sieni on mökillä, se rauhoittaa auringonpaisteen rasittamaa ihoa ja reipasta saunomisen rasittamaa ihoa. Se on helppo vaan kastella ja sen jälkeen puhdistaa iho pienin pyörivin liikkein. Me like lot lot!

En mainosta mitään, mutta tässä vinkkinä ihan jokaiselle mistä näitä loistokkaita puhdistussieniä saa: http://www.cosmerya.fi/category/215/konjac-puhdistussienet.

Hiustenhoitotuotteita kuluu purkki jos toinenkin. Tällä kolmen naisen kulutuksella mennään marketin tuotteilla ja ihan ollaan pärjätty. Osa teineistä ei käytä mitään kosteusvoiteita iholle, mutta mulla on mökillä nuutunut kasvorasvatuubi jolla tämä kesä pärjätään. Nyt kesällä ollaan menty kevyillä tuotteilla ja sitten taas joskus syksyllä mietitään jotain muita tuotteita.  Ja ehkä näissä elämän käänteissä tulee muutenkin panostettua enemmän itseensä.

Tämä Nivea on Bette-Boxista tullut ihovoide, tykkään tosi paljon. Tuoksu on ihana, levittyy ja kuivuu hyvin.

Nimittän keväällä alkanut personaltrainer-homma jatkuu, tykkäsin kovasti siitä. Ostettiin miehen kanssa toisillemme pt-treenit ja treenataan yhdessä ja erikseen. Laitoin asuinalueemme Faceryhmään olisiko alueella ollut pt:tä, ja johan saatiin mukava ja juurikin meille sopiva pt. Ei ole helppoa jos ei pt:n kanssa suju, olen kuullut että yksi jos toinenkin on jättänyt treenit tekemättä ja menemättä kun ei pt:n kanssa homma suju. Eihän siinäkään mitään järkeä ole... Itse olen selkä- ja polvi-vikainen ja treeniohjelmat on tehty yhdessä fysioterapeutin kanssa. Se on aika yksinkertainen mutta tehokas treeni.

Saan töissä työajalla käydä 2 tuntia viikossa kuntosalilla tai uimassa tai lenkillä tai mitä vaan, ja kyllä sen käytän visusti hyväkseni. Ei sillä treenillä kovaa hikeä saa, mutta tarkoitus on kuntouttaa selkää ja pitää jalka kunnossa. Katsotaan nyt sitten miten saan taas aikaiseksi lomien jälkeen ruotuun palaamisen, heheh...

Kuulin jonkinlaisen about tällaisen sloganin: "liiku koska rakastat itseäsi, älä sen takia että inhoat" tai jotainsinnepäin ja musta toi on aika hyvä. Asenteella, että itse itselleen on paras, on aika hyvä. Onneksi meidän koko perhe harrastaa liikuntaa, jokainen omanlaistaan, ja siten tsempataan toisiamme ja annetaan toisillemme aikaa siihen liikuntaan. Olen harrastanut aivan jäätävän paljon kaikenlaista ja erilaista liikuntaa. Viimeisin ohjattu liikunta oli aikuisbaletti. Tykkäsin! Rakastin! Halusin! Mutta sitten kroppa petti ja se piti jättää. Itkin krokotiilin kyyneleitä ja se sattuu vieläkin vaikka baletti jäikin jo syksyllä 2015... Mutta nyt on muut liikuntamuodot ja pitää sitten vielä hakea sitä just itselleen parasta liikuntaa, onneksi on maailma täynnänsä vaihtoehtoja. :)

Terkuin Marja

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marja, äiti, vaimo, tytär, sisko, ystävä, suuhygiensti, Helsinki. Mailin matka = oma matka.

Kategoriat