Hellou!

Tässä netistä otettu kuva syyskuun Betteboxista (EI MAINOS). Olen nyt ehkä vuoden ajan tilannut jatkuvana tilauksena tuon Betteboxin. Olen tykännyt. Meitä kun on perheessä 3 naista ja 2 miestä, on kaikille tuotteille useimmiten aina löytynyt ottajansa. Välillä tuotteita on vähän tai ne ovat minimaalisia, mutta kyllä näitä hyvin varusteltujakin boxeja on tullut.

Bettebox tulee aina automaattisesti jokaisen kuun alussa. Firma veloittaa luottokorttia automaattisesti niinkauan kunnes tilaus perutaan. Sopii mulle hyvin.

Tykkään saada nätin paketin, aina se on kivasti laitettu, kuka lie keksinyt että naiset tykkää näteistä paketeista ;) Paljonhan noita puteleita ja näytepusseja on vielä käyttämättä, mutta eiköhän ne aina löydy jonkin meidän naisista käyttöön.

Nyt kun olen ahkerasti käynyt hydrobicissä, on ihanaa kun on minituotteita, saa vähän luksusta väsyneeseen kroppaansa!

Hajuvedet menee roskiin, ei vaan oo meidän juttuja, nou thänk you! Mä en töiden takia voi käyttää eikä tytöt oo hajuvesityyppejä.

Paljonhan noissa boxeissa tosiaan on aina tuotteita eikä niille heti löydy käyttöä ja ne sitten jäävät kaappiin tai laatikkoon. Noh, ei haittaa, kyllä nämä hyvin säilyvät ja tulevat käyttöön sitten kun tulevat. Ja jakajiahan boxille löytyy ja ainahan näitä tuotteita voi laittaa ystäville jakoon jos ei itselle tule käyttöön.

Boxejahan on myös miehille, mutta sitä en nyt vielä ole tilannut. Mun Mies ei ole mikään kosmetiikan käyttäjä, mutta kyllä näille miestenkin tuotteille varmasti meiltä käyttäjä löytyisi jossain vaiheessa, teinimies voisi hyvinkin löytää näistä boxeista lemppareita käyttöönsä. Noh, mietitään, vaikka joululahjaksi, sehän on nimittäin justiinsa ovella... Heh, noei :D

Marraskuun boxia odotellessa! Kukapa ei tykkäisi yllätyspaketeista jotka saa hakea postin laatikkopisteestä ja heti autossa avataan ja hypistellään. Hauskaa ja pientä iloa elämään tuovia jutskia, mulle ja meille ainaskiiiiiii...

Iloa sinne ihan jokaiselle, terkkuja boxin ääreltä, Marja

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Marja, äiti, vaimo, tytär, sisko, ystävä, suuhygiensti, Helsinki. Mailin matka = oma matka.

Kategoriat