Maikilla on maukas resepti kalaruokien ystäville; kuharullat. Niinpä Maikki ja Maisa aloittavat kuharullien teon jauhamalla kuhafileet isoäidin käsimyllyllä. Mureketaikinan lisäksi tehdään herkullinen täyte. Siihen tulee tuorejuustoa, tilliä, chiliä, valkosipulia ja limemehua. Täytteeseen voi kukin makunsa mukaan yhdistellä mausteita, tämä versio on raikas ja sopii nappiin kuhan kylkeen. Rullat paistetaan oikeassa voissa kullanruskeiksi ja laitetaan sitten uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi. Kuharullat maistuvat kylminäkin, jos niitä sattuu jäämään seuraavaan päivään, vaikkapa voileivän päällä. Hyvää ja helppoa!

Kommentit (0)

Seuraa 

Täti-vloggaus tulee! Parhaat ystävykset Maikki ja Maisa aloittavat vloggauksen ja bloggauksen.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat