Maikki on etsinyt blinireseptejä ja löytänyt kokeiluun vegaaniset blinit. Maisa on innolla mukana kokkaamassa ja pian tätien keittiön täyttää herkulliset tuoksut. Linssit kiehuvat, tilliä silputaan ja blinitaikinaan lorautetaan olutta. Kun taikina on paistovalmista ja täytteet tekeytyneet laitetaan pannulle rypsiöljyä ja/tai sinistä Keiju-margariinia. Blineistä tulee satumaisen rapeita ja kuohkeita! Myös täyte on suussa sulavaa. Tädit testaavat kahta vegekaviaariakin, mutta omatekoinen täyte vie niistä voiton. Kylläpä kannatti taas kokeilla uutta reseptiä! Testiryhmämme äänesti vegeblinit tavallisia blinejä maukkaammiksi maisteltuaan molempia tätien blinikekkereissä. Näitä lettusia kelpaa paistaa niin talvipakkasilla kuin Suomen suvessakin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Täti-vloggaus tulee! Parhaat ystävykset Maikki ja Maisa aloittavat vloggauksen ja bloggauksen.

Blogiarkisto

Kategoriat