Viikko sitten sen tein. Kerroin pomolle, että haluan jäädä täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja voin olla töissä 30.6. asti. Sydän takoi kurkussa, jännitti, oksetti, hikoilutti ja hirvitti mutta kun sisälläni velloneen asian sai vihdoin oksennettua ulos oli maailman paras fiilis. Tein sen, uskalsin!

Kolme ja puoli vuotta ehdin yrittää sovittaa itseäni väkisin toimistotyöntekijän muottiin; jakkupukuihin ja small talkiin, päättymättömään palaverisuohon ja päivittäin yli äyräiden tulvivaan Outlookiin. Ja koko ajan takaraivossa oli tunne että ihan oikestiko tätä pitäisi tehdä loppuelämä.

Olen ollut sivutoiminen yrittäjä v. 2008 lähtien ja kun perustin vielä toisen oman toiminimen v.2014 alkoi matka kohti tätä missä nyt ollaan. Ymmärsin vihdoin että tahdon olla täysipäiväinen yrittäjä, meni syteen tai saveen. Taakse jää varma kuukausipalkka ja työsuhde-edut, edessä on taloudellinen epävarmuus mutta samalla täysin vapaana aukeava maisema mahdllisuuksineen. Tunne että voi mennä mihin tahansa suuntaan jos siltä tuntuu.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Loikka toimistoelämästä ja turvalliselta kuukausipalkalta täyspäiväiseen yrittäjyyteen!

Blogiarkisto

2016