Mä niin olen rakastunut Lookfantasticin beautyboxiin, että! En olisi uskonut, että hurahdan johonkin boxeiluun, mutta näin vain kävi. Tämä on nyt kolmas boxini, ja joka kerta olen yllättynyt iloisesti, jopa nyt kun suruaikakin on! Tietty, valoa pimeyteen ja vähän jotain hemmottelua, ei ikinä mene metsään näillä ;). 

 

Ensinnäkin tämä boxi tuodaan kotiin. Ah, mikä ihana fiilis, kun asuu täällä keskellä metsää! Tulee sellainen vähän special- fiilis jo ihan tuostakin. Plus että joka boxin ulkonäköön on panostettu. Sekä ulkoa että sisältä! Värimaailma, yksityiskohdat..melkein voisin tilata tuon lootan pelkän laatikon takia!

 

 

Ensin tulee vastaan tuo heidän oma kirjaisensa. Siinä on sekä täysi info kaikista tuotteista että jokaisen kohdalla vielä pieni tip-osio. Sitten siellä on esim. resepti, muutenkin vinkkejä ja hyvää oloa. Jokaiseen boxiin kuuluu myös sen kuun Elle US. 

 

 

Ja kannen sisäpuolella on aina joku kiva lainaus tahi sanonta. Loppuun asti siis ajateltu kokonaisuus! Itse keräilen nämä laatikot jatkokäyttöä varten: saa tavaroita järjestykseen kauniisiin laatikoihin. 

 

 

Marraskuun teema: Dark Wonder.

 

Valoa pimeyteen ja lämpöä koleuteen. Tässä boxissa ei ole lajiteltu sen mukaan, kauanko on tilaillut vaan kaikille on sama sisältö. Ainoa vissiin, että tuo meikki voi olla joko korostus tahi luomivärityylinen ratkaisu, mutta arvoltaan samanarvoista laatikkoa on menossa kaikille. 

 

 

 

Silkkipaperi kahisee ylellisesti ja sormet syyhyten kimppuun! Parasta tässä on se, että pääsee tutustumaan aivan uusiin tuotteisiin ja merkkeihin joita ei välttämättä muuten tulisi tilattua/kokeiltua. 

 

 

Mitä sisällä sitten oli?

 

Kaikkea ihanaa :). Meikkejä että ihonhoitojuttuja.

 

 

 

Aloitetaan meikeistä:

 

  1. Mellow cosmetics musta rajaustussi tarkkaan lopputulokseen joka oli muuten tosi hyvä!
  2. Laura Gellerin 3D illuminator ja niin tämäkin, ihana hohto ja vaikka näyttää kermamaiselta, niin levittyy puuterimaisesti. Aivan mielettömän ihana!
  3. Contour cosmetics nestemäinen huulipuna, matta ja taas..ihana. Silkkinen, kauniin nude ja peittävä joka kestää pitkään. 

Happy happy! Ihania tuttavuuksia oli nämä. Harmi sinänsä, että ostin juuri Isadoran rajaustussin...pitänee alkaa siis taas meikkailemaan enempi. 

 

 

 

Sitten nuo ihonhoitojutskat:

 

  1. REN Evercalm Global protection 15ml
  2. Elemis papaya kuorinta 15ml

 

Mielenkiintoisia ja uusia tuttavuuksia. En koklaillut niitä vielä, kun haluan edelliset käyttää pois alta ensin. Mutta mitä luin niistä linkkien takaa, niin ei huono! ;)

 

Lisänä pommi:

 

 

Eli siis Bath bombs, joka laitetaan kylpyveteen ja nautitaan. Aivan mielettömän ihana tuoksu! Harmi, kun ei ole kylpyammetta..ajattelin liottaa aian pikkaisen pesuvatiin, ja suihkun ajan saa levittää tuoksua. Lopuksi kippaan sen veden päälleni ja aromiterapiaa, kiitos!

 

 

 

 

 

Tällainen hemmottelupaketti tässä kuussa. Miltä näytti sinne tämä kokonaisuus?

 

Pikkaisen infoa boxista:

3kk- 18€

6kk- 17€

12kk- 15.50€

Itselläni on tämä 12kk tilaus, ja ihanuutta, kun ei tarvitse maksaa kerralla. Kerran kuussa ja siinä se, paketti kotiin kannettuna. 

Joko sanoin: loving it? Tutustumaan pääsee tuolta, Klik, Lookfantastic.

 

 

Mahtavaa päivänjatkoa kaikille!

 

xoxo

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Hilu/Maatiaiskanasen Elämää
2/4 | 

Kivan oloinen boxi. En ihmettele, että hurahdit näihin <3 

Osanotot teidän karvapallerosta *halaa* Nuo ovat niin kurjia hetkiä elämässä. Eläimistä tulee perheenjäseniä ja niiden poismeno todella pistää suremaan. Voimia!

maarit71
Liittynyt2.3.2016

Voi kiitos ihanuus <3 Kiva nähdä sut täällä :) Kävi kyllä sellainen hurahdus, että!

On se näin, että niistä vain tulee niin tärkeitä ja suru on aikas kova. Joskus miettii, että olisiko helpompaa ilman ötöjä, juuri tuon luopumisen takia...mutta sitten ei kokisi niitä mahtavia hetkiä heitin kanssa. Halaus takaisin <3

xox

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat