Ah, vähän hyvää musaa taustalle, hyvää juomaa ja valoa pimeyteen jouluvalojen muodossa! Täydellistä!

Kunnes otetaan esille se niin hyvin pakattu, mutta mitä tässä välissä on tapahtunut- johtokasa. Sieltä näkyy kyllä, että tähtiäkin on seassa, joten tuo on se oikea johtokasa… mutta mutta, se laitettiin vuosi sitten siististi?

 

Ihan varmana on olemassa sellainen joulutonttu, joka sekoittaa ne valot ja näin testaa, että kuinka paljon haluat oikeasti lisätä tunnelmaa joulun alla. Ja tämän tuloksen hän kirjoittaa siihen pieneen kirjaansa, jonka sitten raportoi suoraan joulupukille. Ei paineita!

 

 

Eipä siinä, johdoista kiinni ja venyttämään. Hyvä taktiikka on, kun kaksi ihmistä suoristaa omasta päästään. Pääsee huutelemaan, että älä kisko ja toinen huutelee, että toiseen suuntaan! Ah, tunnelmaa.

Sitten, kun on tällaiset valot, jossa on nuita tähtiä, jotka irtoavat jotta saa vaihtaa sen lampun, niin ropina alkaa käymään pikkuhiljaa. Niitä tähtiä on terassin lattia piukassa ja pentu- Veijo hoksaa asian. Tänne! EI ota! Kele….

 

Noin niinkuin ajatuksen tasolla tuli tämäkin mieleeni...

 

Kun sitten muutaman kirosanan ja ”asiallisen ”kommentin jälkeen ne johdot ovat selvinneet, niin ripustamaan vaan! Tadaa! Sinkiläpistoolilla katonrajaan kiinni vaan! Rapisee rapisee tähtiä, peffkle, paljonkin…la la lalllaaa ja silleen.

 

Puolen tunnin äheltämisen jälkeen ja niiden irtotähtien etsimisen ja löytämisen on valot paikallaan, tunnelma kohdillaan ja tonttu voi merkitä- tehtävä suoritettu.

 

 

Neuvoni siis on: asenne. Sillä pärjää monessa asiassa, kuin myös siis jouluvaloissa.

Ehken näistä on myös apua:

 

  • Hyvää juomista, reilusti. Glögiä tms.. näyttää pienen glögin jälkeen niin mahtavilta ne valot! ;D Sokerihumalaa meinaan siis...
  • Hyvää syömistä. Jos on lähellä käsiä, niin suklaa toimii hyvin. Itselläni oli suklaan makuista proteiinirahkaa, tarpeeksi lähellä tarkoitusta.
  • Jotain, millä vähentää hermopainetta, esim. mantra: kyllä tämä tästä, woozaaa!

 

Ja jos siellä ei ole tätä ongelmaa, niin mahtavaa! Ehkä se on meidän joulunajan perinne ;D

 

Seuraavat kuvat ovat Tombstonesta, Arizonasta, jossa olin hengailemassa jonkin aikaa. Jouluna siellä pistettiin valot kirjaimellisesti joka paikkaan. Mietinkin, että mitä näihin virityksiin olisi itsellä tarvinnut olla  hermojen hoitokeinona...aika painajainen laittaa, siis itselleni.

 

 

Bikerit, autot, VPK:n rekka, poliisin moottoripyörä...oh my! Oli iso kulkue, ja joululaulut raikuivat. Tunnelma oli ihan mieletön, kun kunnon karskit cowboyt lauloivat jouluyötä, niin mieletön tapahtuma.

Mutta nuo valot ja niiden laittaminen...huh! Ja pois ottaminen.. Monen vuoden kokemuksella varmaan tehdään, ja tietty ne lasten ilmeet kannustavat tähän rumbaan. Ja kaikilla meillä on omat vahvuutemme, ja ne heikkoudet. :)

 

 

Nyt taidan mennä ihastelemaan niitä meidän tunteella laitettuja valoja ja toivottelen kaikille mahtavaa iltaa!

 

 

xoxo

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Täällä kirjoittelee 47v nainen, jonka focus on voimanostossa ja yleisessä hyvinvoinnissa.

Keittiöpuuhat, lähinnä kokkailu on iso osa arkea myöskin, sillä omaan elämäntapaani kuuluu treenien ohella järkevähkö syöminen. Ilman ruokaa ei kertakaikkiaan vaan jaksa! :)

Uusi etappi elämässäni on harjoitella vieläkin kovempaa, että kehtaapi voimanostokisoihin lähteä. 

Ikä ei ole edes hidaste! 

 

Yhteydenotot sujuvat parhaiten:

maarit.uittamo1@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat

Instagram