Ilmahan on kuin morsian, vähän masentunut sellainen vissiin. Harmaata, märkää ja masentavaa ilmaa on pidellyt viimeaikoina. Jollei ole sellainen hassu, kuin minä eli tykkää niin sitä ilmeisesti kokee jonkinasteisen kaamos/ilmamasenuksen. 

Itse jollain ihmeellisellä tavalla rakastan tätä sumujen ihmemaata juuri nyt! 

 

Poikkesimme tuossa pari päivää takaperin Stadissa pitkästä aikaa, niinkin jännällä reissulla kun suoristamassa äitini hautakiveä. On tuolla Malmilla iskä ja mummot kera pappojen, joten pieno sukukokous siis :). Yleensä laitan edes jotenkin itseni kuosiin ja vähän fiksailen naamaa ja parempaa seppälää päälle.

 

Nyt lähdettiin sitten ihan tuosta vaan, hiukset ponnarille, leggarit jalkaan ja menoksi! Miten vapauttavaa oli muuten lähteä niin, ettei miettinyt liikoja ja jalassa feikki- reinot, eli Tokmannin Saulit. 

 

 

Oli mukana nuo rämpimiskengätkin, kun satoi oikein kunnolla, mutta liikuin ihan yleisillä paikoilla nuolla pinkeillä söpöliineillä! Jotenkin sellainen omien rajojen, mukavuusalueiden ja pinttyneiden sääntöjen rikkominen on päälimmäisenä mielessä.

Tuo on monessa elämänalueessa nyt voimakkaana ja itseasiassa yritän rikkoa kunnolla rutiinejani. Se ajatus, ettei minusta ole johonkin tahi en pysty koska ikä, koko tahi ihan mikä vaan rajoittava tekijä on niin last season ja asialle pitää tehdä jotain. Nyt. :) 

 

Kuka on mukana rikkomassa omia rajojaan? Yes, hyvä me!!!

 

Sitten niihin pikku vinkkeihin, joita olen koklaillut ja hyväksi havainnut. Kauneus ja hyvä olo lähtee aina sisältä. Se heijastuu silmistä, ihosta ja olemuksesta. Paklata voi vaikka ja kuinka paljon, koreilla vaatteilla ja maksaa maltaita hoidoista mutta jos sisällä ei ole työtarvikkeita hyvään oloon, niin kaikki edellämainittu menee viemäristä alas. 

 

Itse olen pikkuhiljaa taipuvainen uskomaan kollageenin sekä luonnon parantavaan voimaan. Olen 100% kahvi- ihminen, mutta nykyään jokin tee, hoitava sellainen, kuuluu päivään. Ihan jo senkin takia, että olen huomannut niiden parantavan oloani, eli en voi itselleni tuossa väittää enää vastaankaan. 

 

 

 

Kollageenijjuoma-aines, beauty.

 

 

Olen nyt viikon verran käyttänyt tätä, ja pakko myöntää: iho on parempi. Asteen verran napakampi sekä kirkkaampi. Plus vitamiinit että muut hyväätekevät ainesosat hellivät kroppaa kokonaisuusessaan. Suosittelen täydestä sydämmestäni tätä!

Kollageeni Ruohonjuuresta täältä

 

 

Clipper- teet! 

 

Siis hurahdin niihin aivan täysillä sen jälkeen, kun kerroin siitä uniteestä pari postausta takaperin. Pakkaus on jo itsessään niin kiva (olen siis pakkaus- ihminen?) ja sisältö tuntuu hemmottelevalta. Kyllä, on myös mukana omissa arvoissani se, että paketti on kierrätettävä että se, tämä on luomulaatuista. 

 

Clipper voikukkatee.

 

 

 

Tässä suora lainaus Ruohonjuuren sivuilta: 

 

Prebioottina toimiva voikukka tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia. Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti. 
Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä. 

 

Se, miksi ylipäätään lähdin koklailemaan voikukkaa on se, että meidän koirat kaivavat kesäisin voikukan juuria intoa piukeena ja ei se silloin voi olla kun hyvää. Jotenkin nuo ötökät ovat viisaampia näissä asioissa, lähempänä luontoa kun kuitenkin ovat. 

 

Tämä teki sen, että tällaisen stressikasan masu oli paremman tuntuinen heti teen jälkeen. Eli ainakin kandee koklata!

Voikukkatee Ruohonjuuresta täältä

 

Clipper lakritsitee.

 

 

Suora lainaus Ruohonjuuren sivuilta: 

Herkullinen lakritsitee on luomutee-elämys, joka luonnollisen, lakritsanjuuresta tulevan, makeutensa ansiosta auttaa pysyttelemään kaukana karkkipurkilta. Lakritsinjuuri on monipuolinen yrtti, joka sisältää paljon aktiivisia ainesosia kuten flavonoideja. Lakritsinjuuri vahvistaa avittaa painonhallintaa ja laittaa aineenvaihduntaan vipinää. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille.

 

Ok, ihan pakko myöntää, että eka muki meni totaalisesti ihmetellessä makua. En oikein tiennyt, mitä mieltä olisin. Lämmin lakunmaku...outo. Seuraavana päivänä otin toisen mukillisen ja se meni jo niinkuin suklaa: suoraan kurkusta ja nopeasti! Jännä maku, mutta kun siihen tottuu niin ah, nam! Vie makeanhimon, sen allekirjoitan ainakin omalta kohdaltani. 

Lakritsitee Ruohonjuuresta klik

 

 

Tällaisia vinkkejä tällä kertaa, onko siellä muita luonnon parantavaan voimana uskovia?

 

 

Ihanaa päivää kaikille!

 

xoxo

Kommentit (2)

Myytikki

Vau, kiitos  päivän voimalauseesta "Itse jollain ihmeellisellä tavalla rakastan tätä sumujen ihmemaata juuri nyt!" Ihana sumujen ihmemaa, rupesin het näkemään maisemaa valoisammin! Kun juuri eilen väsyneenä ilmasta, reissusta, kaikista tehtävistä, kiireestä, kaktuskurkusta, aika kaikesta vetelin vaakatasossa pitkin kaupunkia. Peiliin katsoessa kirkuvat valot näyttivät naamapäiväni tilan: olin reissusta ostanut itseäni ilahduttaen (ihan liian) räikeän vihreän luomivärin ja aamulla sipaissut sitä piristääkseni ainakin omaa päivää. Ei ehkä jatkoon.. Iltasella saavuin kotiin ja kissa tuli pihalla tervehtimään. Siinä kasseineni kumarruin silittämään ja hups, kupsahdin maahan.  Totesin miehelleni, että taitaakin olla marraskuu. Kotona peilistä katsoi aika väsynyt riikinkukko ja eihän voinut kuin nauraa. Itselleen..

Nyt sitten lepoa, kun kerta väsyttää ja kiitti teevinkeistä. 

maarit71
Liittynyt2.3.2016

Yes, mahtavaa kun siitä tuli voimalause! Mä katselen vähän Taru sormusten herra meets Game of Thrones- linssien läpi ja jotenkin harmauden ja sumujen kauneus näkyy salaperaisenä ja kauniina. :D Olipas runollisesti sanottu? Oli sulla aikas päivä...huh! Välillä näitä omia piristyksiä tulee, esim hiukset hyvin nutturalla, totuus tokmannin peilistä: harakanpesä. Opin aikoinaan mallimaailmassa, että kantaa kaikki riikinkukko- lookkinsa ylpeydellä ja hyvällä ryhdillä..joku voi luulla, että ollaan high fashionissa askel edellä muita ;). Lepäile ihmeessä, toivotaan että huominen on parempi päivä! Ja kiva, kun teevinkit kelpasivat! <3

xox

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Täällä kirjuuttelee nainen 47vee, jonka aamu lähtee käyntii vain ja ainoastaan kahvin voimalla.

Kahvin jälkeen keskityn perheeseen, elämään, koiriin ja kissoihin, hyvinvointiin sekä kauneuteen. Koko elämä ja sen valinnat ovat yhteydessä toisiinsa, ja tätäkautta taasen yhteydessä hyvinvointiimme joten pohdinkin näitä valintojani täällä. 

Haluan olla paras versio itsestäni ja varsinkin, kun se biologinen ikä (ei mielen ikä) on mitä on, niin omilla valinnoillani haluan varmistaa oman itseni hyvinvoinnin kokonaisuudessaan. 

Tavoitteenani on olla viisikymppisenä timanttisessa kunnossa! Sekä henkisesti mutta myös fyysisesti. 

xoxo

Yhteydenotot: maarit.uittamo1@gmail.com

 

Ps. Maallikkona matkustan itsekin näissä asioissa, eli aina kandee miettiä ne omat voimavarat ja tarkistaa ammattilaiselta!

Nämä ovat omia havaintojani ja oman valmentajani rakentamia asioita minun kunnon mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat