Jos sinua ahdistaa liika somen käyttö, tässä sinulle haaste helmikuuhun! Kuvat Unsplash.

Hei murut,

jaan teille nyt viime hetken vinkin helmikuun haasteeseen Selätä Someahdistus!! Näillä keinoilla haasteesta tulee helpompi:

 

1. kännykkäparkki

2. koukuttavien sovellusten poistaminen puhelimesta

3. muodosta tavaksi tehdä iltalenkki

4. lainaa hyvä kirja

5. keskity itseesi ja läheisiisi ja nauti somettomasta olosta

 

Kännykkäparkki on ehdottomasti se nro 1 vinkki, jolla vältät turhan kännykällä näpertelyn. Pidä kännykkäparkki heti jossain sisääntulon lähettyvillä, johon puhelin on heti kotiin tullessa helppo jättää. Käy vaan max pari kertaa illan aikana tsekkaamassa oletko saanut viestejä tai puheluita - äläkä jää puhelinta selailemaan, vaan tsekkauksen jälkeen jätä puhelin parkkiin ja poistu paikalta. Hyvä! Sä onnistut tässä!

Someilmoituksia sinne ei enää tulekaan kun toteutat kohdan nro 2 ja poistat kaikki sinua koukuttavat somesovellukset. Itse poistin Facebookin, koska se on se jota huomaan illat pitkät selailevani, vaikka olisin nähnyt samat ilmoitukset jo kymmeneen kertaan.

 

 

Ota tavaksi lähteä pienelle iltalenkille. Kolme kärpästä yhdellä iskulla : raitista ilmaa, liikuntaa ja aika kuluu ilman puhelinta. Lainaa hyvä kirja, jota luet mielummin kuin selaat puhelinta. Ja ennenkaikkea;

 

NAUTI SOMETTOMASTA OLOSTA!

 

Se on muuten superihanaa <3

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat