En edelleenkään ole täysin tyytyväinen pikkueteisemme eli tuulikaapin lookkiin. Mutta tyytyväisempi kuin viime viikolla, sen sanon.

Mulla on ollut viime ajat äidin vanha matto pikkueteisen lattialla. Joo, se istuu hyvin vanhan perintötuolin värimaailmaan, mutta se ei ole istunut mun mieleen, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Viikonloppuna tein heräteostoksen paikallisessa Prismassa käydessäni. Tein jotain mitä en olis uskonut koskaan tekeväni; ostin kaksi muovimattoa :) Ne kun olivat hyvässä alennuksessa, niin uudistuneeseen ilmeeseen meni rahaa kokonaiset 32 euroa.

Nyt matot ovat paikoillaan. Ja siinä saavat olla, kunnes jonain päivänä pääsen jonkunlaiseen sopuun itseni kanssa, että millaisen maton sinne OIKEASTI haluan :)

Eka kuva aina ennen muutosta, toinen kuva jälkeen :)

 


 

 


 

 


 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat