Nyt tulette näkemään jotain, mitä normaalisti teatterin yleisö ei näe eikä heillä ole tästä vaiheesta oikein mitään käsitystä; nimittäin lavasteiden rakentamisesta. Lavasteet on suunnitellut ammattilaiset ja toteutuksestakin vastaa kunnon tekijä, mutta aina tarvitaan  myös talkooväkeä auttamaan. Niinpä iltana eräänä olimme Janin kanssa monen muun mukana Salon teatterilla rakentamassa Karhuluolaa, hapsuttamassa kuusenoksia ja teippaamassa ja muovaamassa puidenrunkoja aidon näköisiksi. Jotkut porukasta "istuttivat"  metsänurmen paikalleen, toiset "louhivat kalliosta" Helvetinkuilun, puuhaa riitti yhdelle jos toiselle. Lavasteiden suunnittelija Satu-Maaria Mäkipuro tulee vielä luomaan loppusilauksen apuvoimien kera, miten hieno siitä tuleekaan! Uskon ja tiedän sen jo näkemättäkin!

Kuvista näkyy tilanne viime viikon lopulta. Lupaan päivittää uusia kuvia heti kun Karhunluola on saanut kivipeitteen ja kuusipuut nousseet ylväänä kehystämään metsää ja niiden kauniit oksat luovat varjonsa maahan. 

Se, että saa olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa tulee "asumaan ja elämään" seuraavat puolitoista kuukautta melko paljon, on muuten aika ihana juttu <3

Nyt paljastan miltä tilanne tällä hetkellä näyttää ja mitä teatterilla on puuhasteltu. Seuraavassa teatteripostauksessa näette sitten tämän ihan eri mallilla. Tuskin maltan odottaa että pääsen esittelemään teille valmiita lavasteita. 

Palataan pian <3

 

Tuumailua vaativaa puuhaa tämä luolan rakennus.

 

Tästä tulee Karhuluola - usko pois ;)

 

 Hmmm, jotain kivaa tässä varmaan tapahtuu.. :) :)

 

Puunrungot ja kuusenoksat, senhän varmasti jo arvasit? ;)

Puunrunkojen muokkailua.

Luovuus on sallittua! Puiden rungot muokkautuvat.

Teatterin lämpiössä tapahtuu. Teatterin kahviossa sämpylää ja kahvia!

Yhteistyössä on voimaa!

Ronjan kotimetsä heräämässä eloon.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat