Moikka murut!

 

Vaikka sometileilläni jo hehkuttelin päivitystä keittiöstä ja meidän makuuhuoneeseen ilmestyneestä, itse tehdystä sängystä, innostuinkin tekemään postauksen tämän aamupäivän tuotoksistamme.

Kuten jo kuistin muutos-postauksessa kirjoittelin, haluan pitää sen siistinä, jotta vieraiden on mukava tulla meille, eikä heidän tarvitse kiipeillä kenkäröykkiöiden yli sisälle. Tänään aamulla saimme puuhattua kengille ja takeille säilytyspaikat toisen sisäänkäynnin yhteyteen. Tämä sisäänkäynti tulee ns. kellarin portaisiin ja on vieraiden katseilta piilossa. 

Keväämmällä tulemme vielä maalaamaan nämä tilat uuteen uskoon silmiä miellyttäviksi (lempeä persikan sävy päivittynee helmen harmaaseen ;), ulko-ovi vaihdetaan tai maalataan tumman harmaaksi yms.), mutta näillä pärjäämme nyt toistaiseksi ihan hyvin :) Olen jo oppinut, että kaikkea ei voi saada kerralla! ;)

Tässä siis vinkkiä miten pieneen tilaan saa tehtyä lisää säilytystilaa. Toteutukseen käytettiin Ikean muovisia kenkälaatikoita. Materiaalin vuoksi ne on helppo pitää puhtaana. Naulakoksi valikoitui tilaan sopivin Ikean Mackapär-naulakko

 

Portaiden yläpää ennen muutosta, tavaroille ja kengille ei löydy säilytyspaikkaa, vaan ne kasaantuvat ylimmälle porrastasanteelle:

 

Muutoksen jälkeen:

 

Porraskäytävä ennen muutosta:

 

Muutoksen jälkeen:

 

Ai että, tämä on aina se mukavin vaihe :)

 

 

Artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista julkaisija saa pienen rahallisen korvauksen kauppiaalta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat