Terkkuja Pähkinärinteestä!

Tänään sain vihdoin napsittua kuvia meidän kuistista. Wuhuu!

Keskeneräisyyttä on vielä havaittavissa, mutta voin sitten joskus tehdä uuden postauksen kun kaikki on saatu viimeistä loppusilausta myöten valmiiksi. (ja sitä postausta saakin odottaa… 😉)

Mitä vielä puuttuu? Vierasnaulakko, lattiamallia. Ja tuo kenkäteline lähtee tuosta heti kun saan ukkokullan tekemään meille kenkähyllyt toisen sisäänkäynnin yhteyteen. Aikomus on, että tämä kuistin sisäänkäynti on vain vieraille ja itse käyttäisimme toista sisäänkäyntiä, joka tulee kellarin porraskäytävään. Sinne on hyvä jättää kaikki ulkovaatteet katseilta suojaan.

Boråsin tapetti (joo-o, lastenmallistosta, mutta musta ihana!) on mielestäni humoristinen ja suloinen, Herra Huuhkaja ja Rouva Pulu toivottavat kaikki vieraat lämpimästi tervetulleeksi 😊 Paneelien väriksi löysin tapettiin sointuvan pehmeän harmaan Tikkurilan värikartasta. Juttimatto on Ikeasta ja kerää hiekat ja kenkien mukana kulkeutuvat roskat, niin että niitä ei kulkeudu juurikaan aulan valkoiselle lattialle (aulan muutoksesta voit lukea TÄÄLTÄ.). Ikeasta ovat myös Kallax-hyllyt, jotka vaakatasossa käyvät hyvin istuinpenkeistä. Viinipullon säilytyslokeroihin mahtuvat hyvin ainakin naisten ja lasten kengät! Laatikoissa säilyvät niin pipot, huivit, koirantarvikkeet kuin vähän isommat lenkkitossutkin.

Tässä kuvat tilasta ennen ja jälkeen. Tykkäätkö?

 

ENNEN:

 

 

 

 

JÄLKEEN:

 

 

 

Viinipullojen säilytyslokerot hyötykäyttöön kenkiä varten :)
 

 

 

Kommentit (2)

Kikka L.
3/2 | 

Tykkään kovasti! Valoisa ja toimiva ja ihana pöllötapetti! On se vaan kiva, että tuollainen eteinenkin , mitä ennen pidettiin pakollisena tampuurina, saa tärkeän sijan kodissa ja kuinka nätiksi sen saa vähällä vaivalla!

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017
4/2 | 

Eikö vaan, Kikka?! 

Mulle on tärkeää, että ensimmäinen asia kun astun kotiini sisälle, ei ole kenkä- ja kassiröykkiö, johon kompastun, vaan että yleisilme on edes kohtuusiisti. Tämä toki lapsi- ja koiraperheessä ei aina ihan arjessa toimi :)

Mutta tämän takia haluan meille toisen, omalle perheelle tarkoitetun, sisäänkäynnin, jonne saadaan jättää romppeet ja vermeet aivan rauhassa muiden (sekä minun) silmiltä piiloon ja kuisti pysyy siistinä! :)

Ja tänne kuistiin tullaan ajan kuluessa teettämään todennäköisesti kiinteät penkit. Ensin täytyy vaan ajan kanssa miettiä, millaiset niistä haluan :)

Ihanaa joulun odotusta sulle Kikka!

-Lotta

Lotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat