Tervehdys Pähkinärinteestä!

Tänään esittelen sinulle rakkaan kotimme yläkerran aulan, josta remontin jälkeen valmistui tila nimeltä "poikien olohuone".

Kuvien ottamisesta on jo vähän aikaa ja yläkerran lookki on kokenut sen jälkeen pientä hienosäätöä. Mitään suurta mullistusta ei kuitenkaan ole tapahtunut, sillä sisustus on muutoin hyväksi ja käyttökelpoiseksi todettu.

Yläkerta koki saman muutoksen kuin talon alakertakin. Maalia kului kymmeniä litroja kun maalasimme tilat lattiasta kattoon. Tilantuntu kasvoi silmissä tummentuneiden mäntypaneelien saadessa valkoisen pinnan. Poikien makuuhuoneiden muovilattiamatot päivitettiin lautalattiaksi, joka myös maalattiin. 

Vanha mäntypaneeli on erittäin epäkiitollinen maalattava. Tuntuu, että aina paistaa jostain tummaa läpi. Kiitos ystävien ja siskoni, saimme kuitenkin tarvittavat maalikerrokset pintaan, vaikka välillä tahtoi jo usko loppua. 

Tässä on yksi syy, miksi rintamamiestalo houkutti meitä tässä elämäntilanteessa: pojilla on ylhäällä omat huoneet, oma yhteinen olohuone sekä oma yhteinen kylpyhuone suihkulla. Helpottaa huomattavasti vanhempien näkökulmasta arjen sujuvuutta, kun jakaa kotinsa yhden täysi-ikäisen ja pre-teinin kanssa  :)

Yksi hyvä vinkki kangassohvan uudelle elämälle; entinen olohuoneen valkoinen sohva sai uuden elämän värjätessäni sen mustalla tekstiilivärillä. Valkoinen sohva ei poikien käytössä olisi ollut ehkä ihan järkevin ratkaisu ;) Käytin sohvan irtopäällisten värjäykseen Dylon tekstiiliväriä. Väri löytyi sattumalta Puuilosta, käydessäni muissa asioissa siellä. TÄÄLTÄ löydät tekstiilivärin tiedot. Värjäys kävi kätevästi pesukoneessa. Suosittelen!

 

Kuvat ennen ja jälkeen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikkeli sisältää kumppanuuslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista julkaisija saa pienen rahallisen korvauksen kauppiaalta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat