Tykkään tehdä ruokaa. Rakastan leipomista. 

Eilen istuimme anopin notkuvan ruokapöydän äärellä mieheni perheen kesken ja tänään saatiin mun perhettä meille syömään pääsiäislounasta.

Jälkkäriksi herkuttelimme Valkosuklaakakulla, jonka reseptin löydät täältä sekä Kinderkakulla, josta löydät herkullisen reseptin Hymyillään -blogista täältä.

"Paikkakortit" tein jokaiselle värjäämällä kananmunat kurkumalla keltaisiksi. Niihin löydät ohjeet Strömsön sivuilta. Januksen kanssa askarreltiin niitä jakamalla työt niin, että minä tein munankuoriin reiät ja Janus puhalsi ne tyhjäksi. Sen jälkeen ei muuta kuin kuoret yön yli lillumaan kurkumaveteen. Munakuppeja minulta löytyy tasan 2 kappaletta (ja niissä kasvaa tällä hetkellä rairuohoa...), joten sen ongleman ratkaisin laittamalla kananmunat snapsilaseihin.

Nauttikaa pääsiäisestä <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
1/2 | 

Kiitos että olet jakanut Kinder ohjeeni :). Teidän pääiäisateria näyttää herkulliselta ja olisi ihana itsekin istahtaa tuollaiseen kauniiseen katettuun pöytään. Hyvää pääsiäistä ja kiitos kivasta blogitekstistä jälleen :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat