Juhlimme eilen esikoiseni valmistumista ammattiin.

Kuten tiedät, asumme tällä hetkellä väliaikaisasunnossa ja suurin osa omaisuudesta on pakattuna varastoihin sinne tänne. Jouduin lainaamaan äidiltä ja anopilta laseja, lautasia ja lusikoita, jotta saisin niitä kaikille riittämään :)

 Asuntomme on pieni eikä sadesäällä 20 vierasta ikimaailmassa mahtuisi tänne samaan aikaan. Illat ovat olleet kiireisiä, enkä ole ehtinyt valmistautumaan leipomalla mitään etukäteen. Miten selvitä juhlista kunnialla ja miten hoitaa homma kotiin ilman järjetöntä stressiä?

 

 

Tässä sulle viisi kullanarvoista vinkkiä:

1. Siisti eteinen on ykkönen! Jos eteisessäsi on kenkien ja takkien säilytyspaikka, tyhjennä ne! Itse kannoin lähes koko kenkäröykkiön ja takit vaatehuoneeseen. Eteisen ilme tottakai siistiytyi, mutta myös tilantunnun lisääntyminen oli huomattava!

2. Osta kukkia! Kukat tuovat juhlatunnelman. 

3. Oikaise leivonnassa. Valmiit täytekakkupohjat ovat oikeasti hyviä. Mansikat, hillo ja kermavaahto valmispohjan kaverisi - ja voit olla varma, että kakkua ei juuri seuraavaan päivään jää! Suolaisiin piirakoihin käytä myös valmista piirakkataikinaa, piirakan teko käy käden käänteessä! Banoffee on superherkku ja helppo valmistaa - testaa sitä! 

4. Jos tila tahtoo loppua sisältä ja sää sallii, vie juhlat pihalle! Telttakatos on huokea sijoitus ja sille on varmasti joka kesä käyttöä. 

5. Ihmiset tekevät juhlan. Jos mahdollista, ota hetki ennen juhlia itsellesi, ja rentouta mielesi:) Nauti juhlista ja ihmisistä ympärilläsi! 

 

Aurinko helli meitä koko päivän ja teltta suojasi osaa juhlaväestä auringonpaahteelta. Juhlista tuli ikimuistoiset ja ihanat. Itse opin sen, että on tosi paljon omasta asenteesta kiinni, miten juhlien järjestäminen sujuu. Tähän saakka olen stressannut paljon enemmän, mutta tästä lähtien tiedän, että vähemmälläkin stressaamisella voi onnistua ihan täydellisesti! Ja mikäs sen parempi :) 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat