Tätä pohdin eilen. Mieleeni nousi seitsemän syksyistä ja mulle nyt siis ajankohtaista juttua jotka ilahduttavat mun syksyä. Siitä lista alla. Miltä sun lista näyttää?

 

Seitsemän syksyistä seikkaa 

 

Osta uusi kiva pipo

 

Nyt kumisaappaat käyttöön! Viis vesilätäköistä!

 

Verestä muistia miten oikea ja nurja tehtiinkään

 

Sytytä kynttilöitä sisälle ja ulos 

 

Kuule lehtikasojen kutsu hyppimään

 

Kipaise kirjastoon ja lainaa hyvä kirja

 

Tee jalkahoito

 

Leivo Porkkanakakku

 

 

Kuvat Pixabay ja Unsplash

 

 

 

Kommentit (4)

Kikka
7/4 | 

Sun syysviihtyvyystekijät on niin kivan pieniä ja edullisia, kaikille mahdollisia ja saada niistä hyvä mieli ja virkeyttä, jos niin vain haluaa. Mä tykkään siitä, kun syksyllä on pimeää, satakoon, jos sataa, tuulkoon, jos on tuullakseen. Kotona olen enimmäkseen, nautin, kun on käsityö, kirja, kahvinkeitin, telkkari , tietokone ja koirat. Ja tuo vanha kultsikin vielä.  Viime viikolla pesin ikkunoita ulkoa ja sisältä, näkyy syksy kirkkaammin. Meillä oli pieni remontti, nyt on uutuuden kiiltävää ja raikasta (remontissa minun toalettini). Syksyiset juurekset parhaimmillaan, houkuttaa valmistamaan niistä aterioita. Kaikkea tällaista mukavaa on minun syksyssäni. Tänään repäisin ja "terapiasta" lähdettyäni kipitin kadun yli viereiseen vaateliikkeeseen ja ostin talveksi uuden takin. En salli itseni tänä syksynä vajota minkäänlaiseen alakuloon, jotain positiivista ja hyvää on jokaisessa päivässä, se vain pitää löytää ja vaikka väkisin kaivaa esiin. Rentouttavaa viikonloppua, Lotta!

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017
8/4 | 

Ihanaa Kikka! Mulla sama fiilis; sade ja pimeys kuuluu syksyyn ja siitäkin voi ottaa ilon irti jos van haluaa ja kun niin päättää 😊
Pikku remontti kotona piristää aivan älyttömästi!
Kiitos kun kirjoitit syyskuulumisesi, oli ilo lukea!! Nautitaan syksystä ❤️ Mukavaa loppuviikonloppua 😊 - Lotta

Lotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat