Joulukuusen koristeluvinkkinä voin kertoa että käytän usein äitini perintöpitsinauhoja joulukuusen koristeena. Ne ovat kauniit.

Rakkaat Lottas Liv -blogini lukijat,

Olen tosi kiitollinen kuluneesta vuodesta. Teitä lukijoita on kertynyt koko ajan lisää ja lisää ja olen siitä todella onnellinen ja kiitollinen.

En ole ehkä ihan perinteinen blogin pitäjä, sillä päivitän blogia moniin muihin verrattuna harvakseltaan. Itselleni on kuitenkin tärkeää, että kun kirjoitan, kirjoitan jostain minulle tärkeästä tai minua jollain tavalla koskettavasta asiasta. Sama linja tulee varmasti jatkumaan ensi vuonna. 

Meidän perheessä jyllää jouluflunssa, mutta siitä huolimatta tunnelma kotona on jo jouluinen. Kinkku paistuu uunissa ja viimeisetkin lahjat on paketoitu.

Päätin, että tänä jouluna jaan aikani niiden tärkeimpien, eli perheeni kesken enkä sen vuoksi aio avata sosiaalista mediaa ollenkaan. Aion olla Lempeästi läsnä, kuten yhden postauksen kuukausihaasteen aiheenakin oli. Tämä kirjoitus muuten oli yksi luetuimmista kirjoituksistani tänä vuonna. 

Hyvää Joulua ja Onnellista Vuotta 2019 juuri sulle <3

Lotta

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat