Rakastan jäälyhtyjä! 

Aina kun talvikelit ovat sallineet, olen kaivannut kaapeista kaikki taloutemme ämpärit - ja myönnettäköön - joskus on tullut niitä varta vasten jopa ostettua lyhtyjen valmistusta varten. 

Aina ei tämä Varsinais-Suomen talvi sellaisia kelejä suo, että lyhtyjä pääsisi tehtailemaan, mutta näillä keleillä niitä kelpaa kyllä tehdä!! Liekö kiire teatteri -rintamalla aiheuttanut sen, että olin jo aivan unohtanut koko jäälyhdyt. Onneksi naapurin ihana kuvapäivitys Facebookissa havahdutti mut todellisuuteen! Ja eikun tuumasta toimeen.

Usein syksyllä olen kerännyt pihlajanmarjat talteen ja käyttänyt myös koristearonian marjoja lyhtyjen koristeluun, mutta nyt naapurin innoittamana nakkasin ämpäriin jo puoliksi nuupahtaneet tulppaanit. Myös muita leikkokukkia olen vuosien saatossa käyttänyt koristeena. Vain mielikuvitus on rajana!

Eikö olekin keväisen kaunis lyhty? 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017
4/2 | 

Helppoa ja vaivatonta! Kannattaa kokeilla 😊 ja kerrostalo-asujakin voi tehdä näitä talon edustalle 👍☀️

Lotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat