Olin taannoin ystäväni kesäjuhlissa, jossa hänellä oli päässään ihana kukkakranssi. Siitä sain idean, että haluan tehdä sellaisen itselleni juhannukseksi.

 

Tämä on tosi helppo ja kiva tapa koristaa itsensä kesän juhlaan. Kranssin tekemiseen tarvitset

  • sakset
  • leikkurit 
  • ohutta rautalankaa
  • kukkia
  • vihreitä oksia

 

 

Itselläni ei ollut mahdollisuutta hankkia luonnonkukkia, joten kipaisin lähimarkettiin ostamaan kimpun ja kukkakaupasta hain lisukkeeksi vähän vihreitä oksia.

Aloita tekemällä rautalangasta päähäsi sopiva "kranssi". Kierrä muutama kierros rautalankaa kehäksi ja lopuksi yksi kierros ympäri, niin että saat nämä kiinni toisiinsa.

 

 

Tee pieniä kimppuja kukista ja vihreistä oksista, kiinnittäen ne rautalangan pätkillä. Kiinnitä lopuksi pienet kimput rautalankakranssiin kiinni.

 

 

Pienistä kimpuista saat pienemmän kranssin, isommista kimpuista saat vähän runsaamman kranssin. Itse tykkään isommista kransseista, mutta se on täysin makuasia :)

 

 

Näin helppoa se on!

Ihanaa juhannusta Sulle! Nautitaan keskikesän juhlasta <3

 

-Lotta

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat