Tässä hetki sitten sain Hymyillään -blogin Helenalta haasteen ja halusin ehdottomasti ottaa haasteen vastaan!

Helena pyytää haasteessaan miettimään itselle tärkeitä asioita, sellaisia asioita mitkä aiheuttavat hyvää oloa. Tarkoitus on miettiä onnentunteen aiheuttajia muualta kuin esimerkiksi töistä tai erilaisista suorituksista. Työ on minulle tottakai tosi tärkeä osa elämää. Työssä onnistumiset määrittelevät tosi vahvasti sen miten tyytyväinen olen itseeni. Mutta jätämme sen aiheen siis tässä haasteessa syrjään :)

 

Miettiessäni asioita, jotka tekevät minut aidosti onnelliseksi ja tuottavat hyvää oloa, huomaan taas kerran, että kyse on lopulta melko simppeleistä asioista. Pelkästään se, että ajattelen näitä asioita, saa minussa aikaan hyvänolontunnetta. Eli aika helpolla pääsee halutessaan hyvään fiilikseen :) Melko samoilla linjoilla Helenan kanssa mennään meidän vastauksissa. Helenan blogiin ja haastepostaukseen pääset tästä.

 

Missä paikassa minun on hyvä olla? Millaiset asiat lisäävät hyvää oloa pitkäksi aikaa? 

 

  • PERHE on mun maadoittaja. Miehelleni voin murista murheitani ja hän kuuntelee ja antaa mielipiteensä, joihin mun on hyvä peilata omia ajatuksia. Lasten kasvua on ihanaa - vaikkakin haikea seurata. Lapsuuden perheeni on myös tosi tärkeä. Olemme tiiviisti kanssakäymisissä ja se tuo turvallisuuden tunnetta kun tietää, että he ovat tukenani.
  • YSTÄVÄT ovat elämän suola. Toki heitä ei ehdi tavata niin usein kuin haluaisi, mutta sitäkin tärkeämmiksi tapaamiset muodostuvat. Ystävien kanssa ilo on läsnä.
  • KOTI on mulle äärimmäisen rakas. Kun koti näyttää mun silmiin miellyttävältä, tuottaa se mulle todella vahvaa hyvää oloa. 
  • SHINDOrakkain harrastukseni ikinä, josta muodostuu helposti elämäntapa. Mitä vähemmän ehdin shindoilla, sitä vahvemmin huomaan, miten tärkeää se mun keholle ja mielelle on. Mitä enemmän ehdin tehdä harjoitteita, sitä selkeämmin käy ilmi, miten merkityksellinen Shindo on. Eli kummin päin tahansa, se muistuttaa mua aina tärkeydestään :)
  • MERI on ollut osa mun elämääni siitä saakka kun olin puolivuotias. Saan meren tuoksun sieraimiini pelkästään kuvittelemalla meren :) Meri rauhoittaa ja tuo vahvaa hyvänolon tunnetta. Merellä tuntuu että on yhtä luonnon kanssa.

 

 

Millaisia ajatuksia sinussa nuo kysymykset herättävät? Joskus on ihan hyvä pysähtyä miettimään ja muistuttamaan itseään siitä, mitkä asiat hyvää oloa tuottavat. Useimmiten jo pelkästään niiden ajattelu saa hyvälle mielelle ja hymyn huulille.

 

- Lotta

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat