Hiukset

Meidän Naisten rakkauden ja vihan kohde. Eikä vain rakkauden ja vihan vaan myös intohimon, inhon, kaipuun, surun, ahdistuksen, ihailun, kateuden, ihastuksen ja haaveiden kohde. Hiuksiin kohdistuu niin paljon tunteita, ettei kaikkia ehkä osaa nimetäkään. Millainen suhde sulla on hiuksiisi? Millaiset hiukset sinulla on? Millaiset haluaisit niiden olevan?

 

Pitkähiuksinen lyhythiuksinen

 

Mulla on aina ollut pidemmät hiukset. Mutta. Jo lapsuudessa (kun hiukseni olivat alle takapuolen) muistan, että lempikirjassani Melukylän lapsissa ja monissa muissa, lempihahmoni oli aina se lyhyttukkainen tyttö.  Muutama vuosi sitten repäisin ja leikkasin kolmisenkymmentä senttiä pois ja ensimmäistä kertaa elämässäni "poikatukan". Silti heti sen jälkeen aloin taas kasvattaa tätä suomalaista runsashiuksista, mutta niin hentoista kuontaloani.

Kevättalvella teatterikauden loputtua päätin leikata kaikki kreppaamisesta kuluneet latvani pois ja päädyin polkkatukkaan. Hetken kuluttua se alkoi tuntua liian pitkältä ja niinpä palasin samalle tuolille noin kuukauden jälkeen ja lopputulos tulee tässä myöhempänä. Olen niin sinut tämän uuden tyylini kanssa, että unohdan olevani lyhythiuksinen! Oon tullut siihen tulokseen että taidan olla lyhyttukkaista tyyppiä.

Naisella kuuluu olla pitkät hiukset

Olen monesti kuullut väitteen, että erityisesti keski-ikäiset naiset leikkaavat usein hiuksensa lyhyiksi. Yleensä tämä toteama ei ole lausuttu positiivisessa mielessä. Voiko myös lyhyillä hiuksilla näyttää naiselliselta ja hyvältä? Miksi monen mielestä "naisella kuuluu olla pitkä tukka"? 

En tiedä muuta kuin sen että itselläni on nyt ainakin hyvä fiilis. Ja tiedän, että mulla on myös ystäviä, jotka viihtyvät lyhyissä hiuksissa.  Ja miettikää nyt vaikka Anna Puuta! Miten hyvältä nainen voikaan näyttää lyhyttukkaisessa lookissaan?!

Hairstudio Maicci:n ihana Sari Satta taikoi saksillaan minusta uudennäköisen Lotan. Miten virkistävää ja piristävää onkaan heittäytyä ja tehdä välillä vähän isompi muutos! Suosittelen todella! <3

 

Hentoiset hapsuni talvella ;)

 

Tässä jo reilusti lyhentynyt hiusmalli.

 

Kohta se lähtee :)

 

Sinne meni!

Uusi kiva, muokattava malli, kiitos Hairstudio Maiccin Sari <3

 

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
3/2 | 

Sinulle sopii hyvin lyhyet ja oon kyllä sitä mieltä, että jokainen nainen kantaa hiuksensa yhtä kauniista, olkoon ne sitten pitkät tai lyhyet. Kiitos paljon tästä inspiroivasta kirjotuksesta, jossa kuvat tekevät täydellisen silauksen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat