Mä oon rakastunut! Kolmeen mieheen - tai no - yhteen mieheen, yhteen miehenalkuun ja yhteen poikaan <3 Tai oikeastaan mä oon rakastunut useampaankin hemmoon eli hahmoon, mutta nää on nyt ne jotka muutti meille kuvastaen niitä mun muruja, jotka täällä jo asuu muutenkin :)

Ai mitä ihmettä?! Pitkän hiljaiselon jälkeen palaan kirjoittamaan tänne ihan höpöjä? No vähän ehkä joo, mutta annas kun mä selitän.

Ystävänpäivä, se oli eilen. Jo tässä aiemmin olin nähnyt netissä mainoksia ihanista kaverityynyistä ja ajattelin silloin, että hankin mun elämäni miehille heidän omat kaverihemmonsa ystävänpäiväksi. Salolainen Artikki myy näitä, mutta näkyy niitä saavan nettikaupoistakin, nimittäin Spiran kaverityynyjä.

Niinpä meille muuttivat eilen Ebbot, Frank ja Tim. Arvaatteko kuka on kuka? (Vähän arvelluttaa tuo Frankin kuvaus, kun valitsin hänet Rasmukselle lukematta tekstiä, koska heissä on samaa näköä, mutta menköön, onhan tuo poika kohta jo 18 vuotta :) )

Näillä ihanilla hahmoilla on omat kuvauksensa mukana, joka tekee heistä entistäkin persoonallisemmat. Tavatkaa siis uudet ystävämme :

 

Ebbot

An adventurer who's got up to all kinds of scrapes. Ask him - he knows all the answers.

 

Frank

Meet Frank , a happy hipster. A social chap (and a bit of a ladies man!) Frank's always out and about, but he still makes time to relax on the sofa with a craft beer in hand and some obscure music on in the background.

Tim

A cool guy who is skateboarding his way through life. When he's not hanging out at the skate park, he likes cudding up on the sofa with you. 

 

Eilisiltana kuulin supinaa kun Janus kuiski isälleen, että äidinkin pitää saada oma hahmonsa että voidaanko ostaa hänelle oma tyyny äitienpäivälahjaksi <3 Voi pojat että mä jo odotan sitä hetkeä että mäkin saan oman kaverityynyn!

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat