Kirjoitukset avainsanalla maileg tonttu

Nisse on Maileg-merkkinen isokokoinen joulukalenteri-tonttu. Hän on asunut meillä jo viisi vuotta ja kotiutunut oikein mukavasti. Välillä kun lakisääteinen tauko-hetki koittaa, osaa Nisse ottaa rennosti ja nauttia elämästä. Mutta useimmiten hän päivystää tärkeässä tehtävässään aulan ovessa, hyvässä asennossa!

 

Millainen joulukalenteri teillä on? Meidän kalenteripoikamme Nisse on ollut meillä jo viisi joulua.

 

Nissen työpiste. Työvuoro on alkanut.
 

Yöllä tontut käyvät tuomassa Nissen taskuun useimmiten jonkun pienen lapun, jossa lukee yleensä runomuodossa vinkki, että mistä kalenteriyllätyksen löytää. Joskus, jos tontuilla on tosi kiire, he jättävät kalenteriyllätyksen Nissen taskuun. Mutta useimmiten taskussa odottaa lappunen. 

 

Välillä pistää Nisseäkin hihityttämään tämä joulun jännitys ja villien vinkkien vaikeus :)
 

Voi sitä aamun jännitystä ja riemua kun vihjettä ratkaistaan ja talon ympäri etsitään, mihin yllätys on piilotettu. Suosittelen lämpimästi tätä kalenterimuotoa. Tässä vielä vinkiksi sinulle mitä muun muassa lappuihin voi kirjoittaa. Osaisitko itse arvata piilot näiden vinkkien avulla?

 

 

Hauskaa pikkujoulua ja ensimmäistä adventtia Sinulle <3

 

Tonttuterveisin Lotta

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat