Kirjoitukset avainsanalla keittiön välitila

Keittiön välitilaan ei aina välttämättä halua kaakeleita vaan toivoisi jotain muuta. Maalattu pinta on vaikea pitää puhtaana. Lasilla pystyy peittämään erilaisia materiaaleja. Meillä on keittiön välitilan lasin alla valokuvatapetti.

Olemme asuneet jo 8 vuotta rakentamassamme omakotitalossa. Olen ollut tyytyväinen valitsemiini sisustusmateriaaleihin ja värimaailmaan, sillä en ole kyllästynyt niihin vielä - mikä on minulta jo todella kummallista! 

Toki on seiniä, jotka ovat saaneet uuden värin tai tapetit. Mutta esimerkiksi keittiöön en ole kyllästynyt vaan olen ollut tyytyväinen sekä sen ulkonäköön että toimintoihin tähän päivään saakka - ja varmasti myös pitkään tästä eteenpäin.

Yksi juttu mistä tykkään ja mikä on aiheuttanut vieraissakin ihastusta on meidän keittiön välitila. Tapetti on teetetty meidän pojista otetusta valokuvasta. 8 vuotta sitten digikamerat olivat vähän erilaatuisia kuin nykyään. Muistan että oli melkoista tuskaa saada aikaiseksi pikseleiltään sopivan kokoinen kuva! Vihdoin se kuitenkin onnistui kun pojat kävelivät kotiamme vastapäätä olevalla niityllä peräkanaa ja sain napattua heistä kuvan.

 

Välitilan tapetin päälle teetettiin lasi joka suojaa tapettia likastumasta ja on helppo pitää puhtaana

 

Välitila on haastava koska se on matala ja leveä, mutta tässä kuvassa saatiin mielestäni sommittelu toimimaan. Suloista mielestäni on myös että Rasmus, nyt 18 vuotta, on kuvassa vielä 10 vuotias ja Janus joka vastaavasti nyt on tuon 10 vuotta, on kuvassa kaksivuotias <3 Aika rientää. Nyyh.

 

Keittiön välitilan tapetissa pikkuveli kävelee kädet selän takana isoveljestä mallia ottaen. Tämä on ollut meille mieluisa vaihtoehto keittiökaakeleiden sijasta.
 
 

Tilasin tapetin - ja jälkeenpäin myös ihanan laukun - valokuvista teettämällä ihanasta Hannas -sisustusliikkeestä. Valitettavasti heiltä ei näitä tuotteita enää saa, mutta käy kurkkaamassa mitä muuta ihanaa heiltä löytyy valikoimista täältä .

 

Valokuvasta teetetty laukku näyttää tältä ja vaikka onkin 8 vuotta vanha, on se edelleen käytössä ja oikein hyvässä kunnossa.
 
 
 
Keittiö ruokailutilasta päin katsottuna. 
 

Tällaista ideaa tällä kertaa. Varmasti netistä selaamalla löytyy yrityksiä joiden palveluihin kuuluvat omasta kuvasta teetetyt tapetit mikäli kiinnostuit tästä aiheesta. Ei muuta kuin suunnittelemaan ja sisustelemaan!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat