Kirjoitukset avainsanalla luonnon raaka-aineet kosmetiikassa

Testissä Kalaharin eettiset, kestävän kehityksen ja ilman eläinkokeita testatut tuotteet.

Tämä tuotetestaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kalaharin kanssa.

 

Vuodenajan vaihtelut haasteena herkälle iholle ja ihonhoidolle

 

Kuten olen aiemmin kertonut, kärsin todella herkästä ja muutoksiin reagoivasta ihosta. Ihoni on tarkka mitä sille syötän, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Ja jollei se ole tyytyväinen, se kyllä ilmoittaa siitä hyvinkin näkyvästi. Joudun päivittämään noin neljästi vuodessa käyttämiäni kasvo-voiteita, sillä vuodenajan vaihtelun mukaan myös ihoni vaatii erilaista ravintoa. Tämä on kuitenkin useimmiten helppoa kun on löytänyt hyvät tuotteet, joita voi vuodenajan mukaan vaihdella ihon hetkittäiseen tarpeeseen nähden.

En tiedä johtuuko se erityisen lämpimästä ja pitkästä kesästä vai mistä, mutta tämä syksy on ollut kasvoilleni erityisen haasteellinen. Tuntuuko sinusta samalta? Vaikka kuinka upotan kasvoni iltaisin naamioihin ja voiteisiin – jopa kesken työpäivän pahimpia kuivia kohtia täsmärasvaten – mikään ei tunnu riittävän. Iho tuntuu paperiselta ja kiristävältä.

 

Eettiset ja kestävän kehityksen ihonhoitotuotteet testissä

 

Sain Kalaharilta testiin kaksi tuotetta Marula Face Oilin ja Eye Patchit. Alla kokemuksiani tuotteista.

 

Hydrating Collagen Eye Patches

 

Ihanat kultaiset geelipatchit sisältävät kollageenia ja hydrogeeliä. Tuotteesta luvataan että se virkistää, häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänalusia. 

Kun asetat eye patchit paikalleen, tunnet ihanan viileän tunteen – joka jatkuu vielä todella pitkään niiden poisoton jälkeen. Kun ensimmäisen kerran katsoin peiliin käytön jälkeen reaktioni oli ”MIKÄ JUTTU TÄMÄ ON?!”

Seisoin peilin edessä lottana ilman silmäpusseja! Aivan totta.

Silmäpussit, joita aamuisin yritän peitellä eri meikein, peitevoitein ja silmälasein – olivat surkastuneet olemattomiin. Mikä ilon ja onnen päivä! Harmi vaan että tein tämän illalla enkä aamulla, josta olisin voinut jatkaa suoraan töihin piilarit päässä hehkuttamaan työkavereille että ”katsokaas mitkä multa puuttuu” :)

Tämä on ”ihmetuote”, jota aion jatkossakin käyttää. Patchit ovat periaatteessa kertakäyttöiset, mutta niistä riittää hyvin kahteen – jollei kolmeenkin käyttökertaan kun niitä säilyttää hyvin. Otin ensimmäisen testauskerran vahingon takaisin ja nyt olen laittanut ne aamulla silmille 20 minuuttia ennen kuin nousen. Näin olen mielestäni saanut kasvoni virkistettyä uuteen päivään ennen töihin lähtöä. Ja väitän että tämä kyllä toimii.

 

Marula Face Oil

 

Tuote sisältää Marulasiemenöljyä, Rooibos-uutetta, Ruusuöljyä ja Kigelia Africana -uutetta. Tuotteesta luvataan, että se suojaa ja elvyttää elotonta ihoa. Vitamiinipitoinen öljy suojaa auringolta ja ilmansaasteilta.

Henkilökohtaisesti kohdalleni ei ole osunut ihoöljyä jota pystyisin käyttämään (kesäisin porkkanaöljyä lukuunottamatta) oireitta. Siitä syystä otin tämän tuotteen hieman varauksellisesti vastaan. Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt ja vakuuttunut että tämäkin tuote tulee jatkossa kuulumaan kylppärikaappini vakiovarusteisiin.

Muutama tippa riittää ja ne levittyvät iholle helposti jättämättä kuitenkaan ihoa öljyiseksi tai rasvaiseksi. Tämä on minusta todella jännä juttu. Sain vinkin, että tippoja voi myös sekoittaa kasvovoiteeseen ja levittää sitten iholle. Hyvä idea! Toimin varmaan jatkossa näin, mutta nyt testausvaiheessa halusin testata tämän tuotteen vaikutuksia ja ominaisuuksia ilman muiden tuotteiden tuomia vaikutuksia.

Marula Face Oil imeytyy ihoon nopeasti ja iho jää samettisen pehmeäksi. Kuiva tunne ihon pinnalla häviää. Vaikka kyseessä on öljy, ihon pinta ei jää kiiltäväksi.

Yleensä minulle jää öljyistä ihoon edelleen kuiva tunne ja ihon pinta jää rasvaiseksi.

Tämä tuote kumosi kaikki aiemmat käsitykseni ja huonot kokemukseni.

Ihoa ei ole enää tarvinnut täsmärasvata työpäivän aikana. Tätä tuotetta voin todellakin suositella sinulle!

 

Marula Face Oil oli positiivinen yllätys. Öljy imeytyy nopeasti ihoon ja tekee kuivasta ihosta kimmoisan. 

 

Kalaharin tuoteperhe on tullut minulle tutuksi jo usean vuoden ajalta. Olen käyttänyt heidän tuotteita niin kauan kuin niitä on Suomesta saanut. Tuotteet ovat laadukkaita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Tuotteet ovat eettisesti ja kestävän kehityksen mukaan tuotettuja. Raaka-aineina käytetään ainesosia Afrikan autiomaasta.

Musta on ihanaa että hyväksi koettuun tuotesarjaan tulee uusia tuotteita, joilla voi piristää omaa ihonhoitoa ja ihon hyvinvointia tietäen, että nämä tuotteet varmasti sopivat eikä ikäviä yllätyksiä ja allergiareaktioita tarvitse pelätä.

Nämä tuotteet jäivät nyt tämän testauksen myötä osaksi minun päivittäistä / viikottaista ihonhoitoani. Suosittelen kokeilemaan ja uskon vahvasti että sinäkin tulet ihastumaan.

 

Kalaharin tuotteita voi tilata heidän nettikaupasta täältä. Käy tutustumassa tuotteisiin!

 

Lisää Kalaharista, sen sosiaalisesta vastuusta, eettisyydestä ja heidän käyttämistään raaka-aineista voit lukea täältä.

 

Tämän kirjoituksen myötä haluan myös kiittää teitä ihanat lukijat.

Lottas Liv - blogi täyttää tänään 1 vuotta. Paljon olen jakanut asioita kanssanne ja toivottavasti enenevissä määrin on myös vielä jaettavaa. Toivon, että pysytte jatkossakin matkassani mukana <3

 

Synttärihalauksin,  

Lotta

 

Lottas Liv-blogi täyttää tänään 1 vuotta. Olen kiitollinen että olen saanut jakaa elämääni kanssanne. Kiitos että kuljet mukanani <3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat