Kirjoitukset avainsanalla mansikka

Tää on ihana vuodenaika kun pihalta löytyy käden ulottuvilta smoothie-tarpeita <3 

Tein itselleni huomisaamuksi marjasmoothien jo jääkaappiin odottamaan ja ajattelin jakaa reseptin myös teille, sillä siitä tuli aivan mahdoton herkku!

Nyt mulla on enää pihapensaissa poimimattomana mustaherukoita ja vadelmia, joten niitä kävin noukkimassa tähän mukaan. Muut marjat ovat jo pakastettuna eli laitoin niitä mukaan jäisinä. Marjojen määrää voi vaihdella sen mukaan mikä maku on itselle mieluisin. Kokonainen banaani on aika paljon, puolikaskin olisi varmasti oikein sopiva. Mutta jos on pitkä päivä ja tämän syö aikaisin aamulla, pitää banaani hyvin kylläisenä lounasaikaan asti. 

 

MARJASMOOTHIE

1 banaani

kourallinen mansikoita 

kourallinen mustikoita 

pieni kourallinen mustaherukoita

1 rkl proteiinijauhetta

1/2 rkl viherjauhetta

1/2 rkl kaakaonibsejä

päälle vadelmaa ja vaikka cashew pähkinöitä

 

Kone käyntiin ja smoothie sileäksi!

Eväsrasia-vinkkinä tuo Tupperwaren kannellinen purkki on aivan täydellisen sopivan kokoinen ja kansi pysyy takuulla kiinni kun kuljetat siinä evästä mukanasi.

 

Tupperwaren kannellinen muki on oiva tapa säilyttää smoothieta ja napata se mukaan kassiin. Kansi pysyy takuulla kiinni!

 

Herkkuhetkiä toivotellen,

Lotta

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat