Kirjoitukset avainsanalla rautasänky

Tänään on kuopuksemme onnenpäivä <3 Ensinnäkin hänen toinen tädeistään vei hänet aamulla ensi viikkoisia kymppisynttäreitä silmällä pitäen yllätys-piknik-risteilylle Ahvenanmaalle ja toisekseen kun hän tulee kotiin saa hän huomata, että hänen huoneessaan on tapahtunut pikku muutos ;)

Hänellä on ollut huoneessaan jo usean vuoden ajan, isoäidiltä saatu, vanha Halikon sairaalan potilaskäytössä ollut rautasänky. Reilun vuoden ajan hän on jo valitellut sängyn ahtautta ja niinpä hommasimme hänelle leveämmän pedin missä voi vapaasti pyöriä unissaan.

Mitä tehdä ylimääräiselle sängylle? Siitä tulkoon sohva!

Minäpä pistin miehet roudaamaan sängyn takaterassille. Meillä on käytännössä kaikki ylimääräiset sisustustyynyt tällä hetkellä veneessä, joten stailaus on vähän heikonlaista. Tyynyihin haluan väreiksi hallitsevan valkoisen lisäksi sinivalkoista ja ripauksen keltaista. Katsotaan mitä kesän aikana vielä keksin.

Seuraavassa iso liuta kuvia ennen sohvan tuloa terassille ja sen jälkeen. Meillä taitaa kaikki vanhat käyttämättömät huonekalut siirtyä sinne pikkuhiljaa, sillä siellä on myös vanha amerikan tronkki, jota en ole tunnearvon takia raaskinut poiskaan laittaa. No, siellä ne nyt ovat sulassa sovussa keskenään :)

 

Tässä terassi vielä ennen sängyn roudausta ulos.

 

..  ja tässä jälkeen.

 

 

 

 

 

 

Ja nyt eikun takaisin terassille pötköttelemään "uudelle sohvalle" ja nauttimaan sitruunamelissa-vettä! 

Muistakaa juoda <3

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat

Instagram