Kirjoitukset avainsanalla pihlaja daily moisturiser

Olen käyttänyt jo parisen vuotta Kalaharin luonnonkosmetiikka -sarjan tuotteita. Ihoni on haasteellinen atooppisuutensa takia. Kalaharin tuotteista olen saanut ison avun. Oletan, että myös atooppisuudesta johtuen ihoni "kyllästyy" ja alkaa oireilla jos käytän samaa tuotetta kovin pitkään. Niinpä olen tottunut kierrättämään kasvovoiteita ja puhdistusaineita. Hetken tauko kulloinkin jonkun aikaa käyttämästäni tuotteesta riittää ja sitten taas voin jatkaa sen käyttöä hyvin tuloksin. Luonnonkosmetiikan löydettyäni en enää siitä halua luopua.

Nyt törmäsin netissä  Butik-O -nettikauppaan ja sieltä löytyi useampikin tuote, jota päätin testata. Nyt olen menettänyt sydämeni näille kahdelle Mádaran tuotteelle ja ajattelin vinkata niistä myös teille. Kasvoni ovat kiittäneet minua Pihlaja Daily Defence -voiteesta. Voide sisältää runsaasti C- ja E -vitamiinia, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja ilmansaasteilta. Ihosta tulee voiteen ansiosta silkkisen pehmeä ja kaikki mahdollisesti aiemmin tuntemasi ihon kireys poistuu heti voiteen imeytymisen jälkeen. Pihlajan lisäksi voide sisältää gammalinoleenihappoa ja helokkiöljyä, jotka vähentävät ihoärsytyksiä. Voide tuoksuu mielestäni ihanalle <3

Koko perheemme käytössä on ollut Nokkossuihke. Nokkossuihke on myös tosi tehokas rauhoittamaan hyttysen ja paarmanpistojen aiheuttamaa kutinaa. Sitä on tänä kesänä tarvittu! Suihkepullon ansiosta tuotetta on helppo käyttää.

Kalaharin tuotteista en tule luopumaan ja niistä voin kertoa teille tässä lähiaikoina vielä lisää. Mutta nämä Mádaran tuotteet tosiaan yllättivät minut korkeatasoisella laadullaan ja huokealla hinnalla. Nämä tuotteet ovat syntyneet yhteistyössä Kemikaalicoctail-blogin Noora Shinglerin kanssa. 

Tällaista vinkkiä tällä kertaa <3

Helleterkuin,

Lotta

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat