Kirjoitukset avainsanalla vierasvenesatama

Täällä ollaan toistamiseen tänä kesänä! Tosi kiva paikka hyvine satamapalveluineen tämä Kasnäs. Tännehän pääsee myös autolla ja moni tuntuu kiertävän saaristoa myös fillarein yhteysaluksien kanssa, jotka täällä säännöllisesti käyvät kääntymässä.

Nyt kun meri kukkii sinilevää on erityisen kiva että satamasta löytyy oma kylpylä. Siellä se meidän miesväki nytkin polskii. Tänään tämä porukka on eri kokoonpanoilla myös pelannut tennistä, yrittänyt saada kaloja haaviin, leikkinyt ja taiteillut puistossa. On myös  grillattu ja herkuteltu ja käyty jäätelöllä. Mulla on fiilis että tänään maistuu uni jo aikaisin :)

Täältä on mm. myös mahdollista vuokrata polkupyöriä, mikä mua olisi henkilökohtaisesti kiinnostanut, mutta nämä 30 asteen helteet hieman toppuuttelevat ajatuksen toteuttamista. Täällä voi myös pelata minigolfia kentällä, jossa on huimasti ratoja, vai miksi niitä kutsutaan. 

Ihana hiekkaranta houkuttelee polskijaa ja kymmenen euron tuntihintaan saa myös vuokrata itselleen grillikodan. Alueella on myös isompi grillauspaikka joka on maksuton sekä tosi iso maksullinen grillikota ihanalla paikalla, pitkän laiturin päässä olevalla pikku saarella.

Myös ravintolaa ja ruokakauppaa löytyy tarvitsevalle. 

Täällä me nyt nautimme. Ilma alkaa vähän viiletä ja huomiselle taidettiin jo luvata sadettakin. Näiden ihanien helteiden jälkeen sekin tuntuu ihan tervetulleelta :)

Yksi asia muuten tässä veneilyssä on ollut positiivinen ja ilahduttava juttu, mitä en tullut aiemmin ajatelleeksi; täällä tapaa mukavia ihmisiä ja eri kansallisuuksia. Eilen naapurimme oli saksalainen meripelastaja, tänään Walesista oleva iäkäs pariskunta, jotka ovat kiertäneet veneellään meriä jo kaksi vuotta putkeen! Ihania tarinoita ja rikkaita muistoja tulee kerättyä näillä reissuilla 💛

Alla kännykkäkuvia käsittelemättöminä. Hertta toivoi "kauniit kasvot" filtteriä, mutta joutui nyt tyytymään el naturelle -kuvien julkaisuun.

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Helin
1/2 | 

sadepäivänä eksyin blogiisi ja ihanaa, että eksyin!! Hertta ei tosiaankaan tarvitse filttereitä. Noita valkoisia hampaita ja kaunista nassua kelpaa näyttää. Ihana tassuterapeutti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat