Kirjoitukset avainsanalla pyykki

Kuva lainattu pixers.fi -sivustolta

Tuoksut ovat tärkeitä. Juuri eilen illalla tajusin että tuoksu voi myös tehdä äärettömän, lähes höperön onnelliseksi. 

Muistatko miltä tuoksuu ulkona kuivattu pyykki?

Se on ehdottomasti mun lempituoksu. Kutsu kaheliksi tai ei, mutta en tahdo lakata nuuhkimasta pyykkejä kun haen ne pyykkinarulta sisälle :) Ja miten hyvälle tuoksuvatkaan lakanat kun myöhemmin otat ne kaapista ja levität sänkyyn! Sama raikas, luonnon itse tuottama, ekologinen ja allergikonkin nenään sopiva, tuoksu tulvahtaa puhtaiden lakanoiden mukana makuuhuoneeseen! Huuhteluaineet ylimääräisine kemikaaleineen voi täysin unohtaa <3 (toki en käytä niitä muutenkaan, korkeintaan joskus pyykkietikkaa)

Yksi iso plussa on myös se, että narulla kuivuessaan, pyykit suoristuvat tuulessa lähes itsestään! 

Tällainen kesäinen Niksi Lotan täsmäisku! Ota koppi ja kärrää pyykit pihalle! 

 

Tyynyt ja vuodevaatteet kuivumassa meidän kotipihalla! Meillä liputetaan pyykein harva se päivä, rakkaudesta kesäpyykin tuoksuun <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat