Kirjoitukset avainsanalla xsensible

Nyt mun on mainostettava teille jalkaystävällisimpiä kenkiä mihin olen törmännyt! :)

Olen jo toista vuotta kävellyt mun rakkailla mustilla nahkaisilla Stretchwalkereilla joka päivä lenkit Hertan kanssa. Nyt sain uudesta mallistosta kokeiluun vähän leveälestisemmät nupukkinahkaiset versiot ja mun on sanottava että 

 

mun askel on kevyt kuin pilvenhattara

 

Näitä kenkiä löytyy kymmeniä eri variaatioita ja värejä. Ongelmaksi näitä kenkiä hankittaessa muodostuu lähinnä valinnan vaikeus poimia se oma suosikki monen herkullisen värin ja mallin joukosta. Itse ihastuin tähän lenkkarimalliin koska se muistuttaa mua jostain hassusta syystä retro Karhu-lenkkareista :)

 

 

Tässä mun valitsemassa versiossa jalkaan laittoa helpottaa/nopeuttaa vetoketju kengännauhojen vieressä. Kengän pohja on tukeva ja pohjassa oleva koroke korostaa jännästi kehon "keskilinjaa" niin, että seisot väkisinkin hyvässä ryhdissä.

Kengissä on laadukkaat, muotoillut pohjalliset. Kuvassa alla on mun kahden eri kenkämallin pohjalliset. Toisissa on, kuten huomata saattaa, selkeät kevennykset päkiän ja kantapään kohdalla. Ne poistavat mahdollista painetta niiltä alueilta. Ne tuntuvat jalassa todella hyviltä ilman mitään jalkoihin kohdistuvaa oireitakin!

 

 

 

Näitä laadukkaita hollantilaisia kenkiä tuo maahan turkulainen Fysiopaletti. Kenkiin pääsee tutustumaan parhaiten täältä. Jos kiinnostut näistä kengistä ja haluat tietää niistä lisää tai mahdollisesti hankkia sellaiset itsellesi, uskon että Fysiopaletin Jarmo antaa sinulle niistä hyvän hinnan mainitsemalla blogini nimi "Lottas Liv" :)

Nämä kengät on tarkoitettu nimenomaan kävelyyn. Kävelyn laatu paranee huomattavasti kun askellus on oikeanlainen ja mikäli kärsit kivuista, näiden kenkien kanssa myös suurella todennäköisyydellä kivuton. Itse henkilökohtaisesti en halua enää kalliimmillakaan lenkkareillani lähteä kävelylenkille, sillä näissä kengissä on ehdottomasti parhain kävellä. Kesäksi haaveilen hankkivani ballerina-tyyppiset Stretchwalkerit itselleni <3

Niin ja tiedättekö mitä? Kun aloin tätä tekstiä kirjoittaa, jostain putkahti päähäni biisi. Jollei sulla vielä ole jo omia Stretchwalkereita, tee näin:

Laita nupit kaakkoon, paina alla olevaa linkkiä, laita silmät kiinni ja aloita askellus eteenpäin kuvitellen käveleväsi pilvenhattaran päällä. Silloin pääset fiilikseen. Jos kuitenkin satut kurkkaamaan tätä videota vahingossa, en suosittele ottamaan tuosta askelluksesta mallia! Sillä en takaa sen jälkeen täysin kivuttomia jalkoja, oli jalassa sitten mitkä kengät tahansa ;)

Mun täytyy kävellä näin

 

Kaupallinen yhteistyö Fysiopaletin kanssa.

 

Kommentit (4)

Kikka L.
1/4 | 

Löysin blogisi sattumalta, ihana! Luen kaiken paremmalla ajalla, nyt vain vilkuilin. Nyt minäkin haluaisin  nuo käveltävän hyvät jalkineet! Voi että, jos vaikka hankala anturani sopisi/mahtuisi niihin! Ja jos vaikka olisi punaiset, :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat