Kirjoitukset avainsanalla naisex messut

Auts ! ... AUTS !!! 

Kun onni potkaisee niin se tuntuu, mutta kun se potkaisee kahdesti saman päivän aikana, jättäen kahdet kengänjäljet sun takamukseen, niin se vasta tuntuukin! :)

Aioin kirjoittaa "En koskaan", mutta kirjoitanpa kuitenkin näin: 

En yleensä osallistu mihinkään FB arvontoihin, sillä eihän mulla ole koskaan onni mukana, että olisi edes pientä mahdollisuutta voittaa. Pari viikkoa sitten tein poikkeuksen ja kirjoitin nimeni muiden kommenttien jatkoksi paikallisen ilmaisjakelulehden Salonjokilaakson ja kakkutaikuri Niina Leipoo -sivujen kilpailuihin. 

Viikko sitten, saman päivän aikana tuli FB feediin kaksi iloista ilmoitusta! Kiitos osallistumisesta, Lotta, olet voittanut! Oikeesti luulin että nyt mulle tehdään jäynää pahan kerran! Ei tehty! Onnetar oli jostain syystä huomannut minut, vahingossa jopa kahdesti ja niinpä ei muuta kuin lunastamaan voittoja :)

Salossa järjestetään suurta suosiota nauttivat naisten Naisex-messut vuosittain. Nyt voitin sinne lipun ja pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan messujen laajaan tarjontaan. Paljon kaikkea kivaa ja mielenkiintoista sieltä löytyikin! Ja jotenkin ihanaa nähdä paljon innokkaita ja energisiä - enimmäkseen - naisyrittäjiä saman katon alla kokoontuneena. Naisenergiaa!! <3

 

 

Toisenkin voittoni takana on nainen, Niina Kaskinen. FB -sivuilla Niina leipoo -nimen takana oleva nainen leipoo ihania kakkuja ja muita herkkuja! Tänä aamuna kävin hakemassa voittoni, tämän herkullisen ja kauniin suklaakakun. Sisällä suklaamoussea, kermavaahtoa ja mansikkaa sekä lemoncurdia. Tai nämä maut sieltä ainakin erotin :) Todella maukasta, toimivat makuyhdistelmät ja kuten kuvat kertovat, näyttävän näköistäkin! Nyt tiedän mistä tilata tarjottavat seuraaviin suurempiin juhliin. Kiitos Niina <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ihan kiva että se Onnetar huomasi minutkin! Aina se antaa vähän extrahyvää omaan arkeen!  Onnekasta päivää myös Sinulle <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
1/2 | 

Vau onnea suuresti! Täytyykin ryhdistäytyä ja alkaa enemmän osallistumaan kilpailuihin :). Kakku näyttää hyvältä kyllä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat

Instagram