Kirjoitukset avainsanalla jaajo linnomaa style

Ihana löhöilyasento, kevyt keinunta ja siitä syntyvä laineiden liplatus. Raikas merituuli heilauttaa hiukset kasvoille ja ne kutittavat nenää. Lokit kirkuvat jossain kauempana. Aurinko lämmittää varpaita ja vatsaa ..

Et ehkä enää muista, miksi alunperin tämän blogin perustin? Juuri tuo unelma, joka toivon mukaan on meillä käymässä ensi kesänä toteen veneemme Waltzing Matildan ansiosta, on syy miksi aloin kirjoittaa. Varmasti tulen kertomaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia merimatkoilta, mutta jahka me saamme inspiraatiomme taas syttymään, tulen myös päivittämään blogiin veneen sisustuksellisia juttuja. Tällä hetkellä Matilda-rukka tuntee onttoa tyhjyyttä sisällään - olemmehan repineet veneen sisustasta käytännössä kaikki pois! Mutta viikonloppuna kierretyt Vene-messut toivat taas innostusta ja toivoa siihen, että kyllä me tuosta vene vielä tehdään ja kesällä päästään ihailemaan sillä Suomen kaunista saaristoa!

Kävitkö sinä Vene-messuilla? Mitäs pidit?

 

Messujen suosikiksi oli äänestetty 800 000 euroa maksava huvipursi. Juniorimme Janus ihastui siihen ikihyviksi ja oli sitä mieltä että meidän pitäisi se hankkia. Selitimme hänelle että tuo hinta on kohtuu(ttoman)llisen iso eikä meillä ole todellakaan sellaista varaa ostaa. Poika tokaisi siihen että eihän meidän tarvitse kuin mennä puhumaan se meille hyvään hintaan, niin sitten se on meidän! :) No, ei menty puhumaan. Mutta kivahan sitäkin oli ihastella. Tosin tykkään kyllä vanhemmista veneistä, sillä niissä on mielestäni omanlaisensa sielu ja ovat ihan eri tavalla persoonia kuin nuo uudet mahtipurret. Mutta makunsa kullakin. Enkä kiellä, ettenkö uutta venettä hankkisi jos lottovoitto osuisi kohdalle. Tosin en kyllä lottoa ... mutta silti ;)

Päivä oli kuitenkin kiva ja antoisa. Hieronnankin saimme Januksen kanssa, joka tuli kyllä tarpeeseen! Askelmittarikin oli varsin tyytyväinen päivään ;)

 

 

Hieronnassa - Janus päässään uusi "Jacques Cousteau" -pipo

 

 

Meillä oli muutaman päivän kestävä tällainen "Jaajo Linnomaa" -tyyli - fanitus, mutta tänään käytiin taas parturissa hankkimassa kunnon ananas päähän :D

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat