Kirjoitukset avainsanalla spira

Mikä siinä on, että kun aurinko alkaa näyttäytyä pidempään (paljastaen pölyisen pianon, likaiset ikkunat ja kaikki paikat joiden KUVITTELIT olevan puhtaat!) alkaa se hirvittävä levottomuus koko kropassa?! Raajoja pistelee ja nipistelee ja sun on vaan niinku ihan pakko päästä siirtelemään huonekaluja paikasta toiseen?!

Näin kävi. Taas kerran. Huonekalut vaihtoivat tänään paikkaa. Jotenkin halusin hassutella ja olla vähän villi ja niinpä kaikki symmetria katosi meidän olohuoneesta! Matto vinoon! Sohva vinoon! Lattiakasvi pöydälle! Jihuu!!

Janilla oli taas nielemistä kun hän etäpäivää tekevänä sattui tulemaan työhuoneestaan olohuoneeseen. Hänen on vaikea olla jollei kaikki ole viivasuorassa suhteessa keskenään. No, mun kanssa hän on saanut oppia sen että niin ei todellakaan aina tarvitse olla eikä ole! :)

Aivan mahtavaa kun luonnovalo valaisi kotia niin että kuvia ei ole tarvinnut nyt yhtään muokata. Jos haluat tsekata millainen olohuoneemme oli ennen tätä muutosta, saat jotain osviittaa asiasta joulunaikaan tekemästäni bloggauksesta täältä.

Seuraavaksi annan kuvien puhua. Mulla on ainakin nyt paljon piristyneempi ja innokkaampi mieli :) En tiedä miellyttääkö tämä sun silmää vai oletko samaa mieltä kuin meidän Jani että nyt on kyllä kaikki ihan mullinmallin?

Kuvia on ihan hirveästi, sillä pitihän mun laittaa tänne myös tulppaani-kuvia! Ja noi Eucalyptus-oksat on niin <3 Mun eucalyptuskranssi alkaa olla jo huonossa kunnossa, mutta aion hankkia sellaisen uuden.

 

 

 

Januksen taideteos muuttui tauluksi ja Ylläksen tuliainen riekko vahtii pianolla soittelijaa.

 

 

 

Bongaatko Ebbotin? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä oon rakastunut! Kolmeen mieheen - tai no - yhteen mieheen, yhteen miehenalkuun ja yhteen poikaan <3 Tai oikeastaan mä oon rakastunut useampaankin hemmoon eli hahmoon, mutta nää on nyt ne jotka muutti meille kuvastaen niitä mun muruja, jotka täällä jo asuu muutenkin :)

Ai mitä ihmettä?! Pitkän hiljaiselon jälkeen palaan kirjoittamaan tänne ihan höpöjä? No vähän ehkä joo, mutta annas kun mä selitän.

Ystävänpäivä, se oli eilen. Jo tässä aiemmin olin nähnyt netissä mainoksia ihanista kaverityynyistä ja ajattelin silloin, että hankin mun elämäni miehille heidän omat kaverihemmonsa ystävänpäiväksi. Salolainen Artikki myy näitä, mutta näkyy niitä saavan nettikaupoistakin, nimittäin Spiran kaverityynyjä.

Niinpä meille muuttivat eilen Ebbot, Frank ja Tim. Arvaatteko kuka on kuka? (Vähän arvelluttaa tuo Frankin kuvaus, kun valitsin hänet Rasmukselle lukematta tekstiä, koska heissä on samaa näköä, mutta menköön, onhan tuo poika kohta jo 18 vuotta :) )

Näillä ihanilla hahmoilla on omat kuvauksensa mukana, joka tekee heistä entistäkin persoonallisemmat. Tavatkaa siis uudet ystävämme :

 

Ebbot

An adventurer who's got up to all kinds of scrapes. Ask him - he knows all the answers.

 

Frank

Meet Frank , a happy hipster. A social chap (and a bit of a ladies man!) Frank's always out and about, but he still makes time to relax on the sofa with a craft beer in hand and some obscure music on in the background.

Tim

A cool guy who is skateboarding his way through life. When he's not hanging out at the skate park, he likes cudding up on the sofa with you. 

 

Eilisiltana kuulin supinaa kun Janus kuiski isälleen, että äidinkin pitää saada oma hahmonsa että voidaanko ostaa hänelle oma tyyny äitienpäivälahjaksi <3 Voi pojat että mä jo odotan sitä hetkeä että mäkin saan oman kaverityynyn!

Kommentit (4)

Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat