Kirjoitukset avainsanalla #voimalause #itsetunto #riittämättömyys #itseluottamus #

Uskon, että elämä tuo eteesi asioita, joiden on tarkoituskin tulla. Asioita, jotka on tarkoitus että elät läpi, joko ilolla tai taistellen ja hammasta purren. Kaikilla näillä on kuitenkin joku tarkoitus, vaikka joskus sitä on vaikea ymmärtääkään. Eikä meidän aina ehkä kuulukaan ymmärtää. Mutta aina niistä asioista löytyy jotain opittavaa, kun asiaa oikein pohtii.

Minä kuvittelin että elämä heitti minun eteeni ison vastoinkäymisen loppuvuodesta, mutta vähitellen olen saanut huomata, että tämä ns. vastoinkäyminen onkin poikinut elämääni ihan hirveän paljon kaikkea positiivista! Uusia mahtavia ihmissuhteita, tilaisuuksia ja kokemuksia, joihin en olisi ilman tätä "vastoinkäymistäni" koskaan päässyt. Myös silmät ovat auenneet ihan eri tavalla kun asioihin joutuu ottamaan vähän etäisyyttä pohtiessaan että missä nyt mennään. 

Eli niinkin voi käydä että ikävästä tapahtumasta voi lopulta tullakin yksi parhaimmista tapahtumista mitä sinulle on pitkään aikaan sattunut. Toki myös paljon on itsestä kiinni, miten asiat kohtaat ja miten eri tilanteissa toimit.

Yksi ihana asia on ystävä, johon olen viime aikoina tutustunut aina vaan paremmin. Ihminen, joka on niin täynnä energiaa ja virtaa, positiivista mieltä ja uskoa itseensä ja ylipäätään elämään sekä sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, että välillä melkein päätä huimaa! Mutta tiedätkö mitä? Tällainen ihminen on niin tervehdyttävä ja voimaannuttava että mä en ehkä kestä.

Tällaisia pitäisi olla niin paljon enemmän, sillä minäpä kerron mitä tällainen tyyppi saa aikaiseksi. Ihminen, jolla on tätä energiaa, positiivista asennetta ja uskoa itseensä sekä uteliaisuutta elämää kohtaan, kantaa tartuntavaaraa. Tällaista ihmistä kuunnellessa huomaa, miten oma keho alkaa kihelmöidä, vatsassa kipristelee ja pahimmillaan jopa tuntuu että karvat nousevat pystyyn.

TÄLLAINEN IHMINEN ON NIIN INNOITTAVA ETTÄ SIITÄ SAA FYYSISIÄ REAKTIOITA!

 

Niin inspiroiva, itseluottamusta kohottava ja positiivista mieltä tuottava että - toistan itseäni - mä en ehkä kestä. Ja kaikkein hienointa on juuri se että tuo fiilis tarttuu. Kohta mulla on hyvä fiilis ja sen jälkeen ehkä mä saan jollekin muulle hyvän fiiliksen. Eikö olekin mahtavaa?

Tältä ystävältä sain toisaalta lainatun ja alkuperäisestä tekstistä muokatun voimalauseen, jonka nyt haluan jakaa myös sinulle. Alkuperäinen englanninkielinen teksti on osa Nelson Mandelan virkaanastumis puheesta. Lupasin itselleni lukea tämän joka päivä. Siihen en ole kyennyt, mutta palaan siihen etenkin aina silloin kun koen riittämättömyyttä tai epävarmuutta itseni kanssa.

 

Tämä tulee suoraan mun sydämestä toivottavasti suoraan sun sydämeen 

 

Syvin pelkomme ei ole, että olemme riittämättömiä.

Syvin pelkomme on, että olemme mittaamattoman voimakkaita. Meidän valomme - ei pimeytemme - pelottaa meitä eniten. Kysymme itseltämme, mikä minä olen olemaan loistava, häikäisevä, lahjakas tai satumainen. 

Itse asiassa, mikä sinä ET olisi olemaan kaikkea tätä. Se, että leikit pientä ei palvele maailmaa. Ei ole lainkaan valaistunutta kutistua niin pieneksi, että ihmiset eivät tunne enää oloaa seurassasi varmoiksi.

Kun annamme valomme loistaa tiedostamattamme annamme toisille mahdollisuuden tehdä samoin. Kun vapaudumme omasta pelostamme, läsnäolomme automaattisesti vapauttaa muut.

 

Ihanaa viikonloppua juuri sulle <3

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Helenamaria
Liittynyt25.8.2017
1/2 | 

Mistä arvasit, että juuri tällaisia asioita oon viime päivinä aatellu 😃 ja miten löysin viime vuonna ihan samanlailla uuden ystävän itselleni 😍. Aina ilolla ootan seuraavaa kertaa, kun nähään. Mahtavaa 👍. Ihana kirjotus kaikinpuolin ❤

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat