Kirjoitukset avainsanalla lempeä

Tänä iltana, uuden vuoden uusien lupauksien iltana, muistathan olla itsellesi lempeä?

Muistathan, että vaikka ystäväsi lupaavat ensi vuonna ottaa itselleen uusia harrastuksia, laihduttaa, lisätä liikuntaa, opiskella, opetella, lopetella, aloitella  - sinun ei tarvitse, ellet niin halua? Ihan totta!

Helposti tulee lähteneeksi siihen lupausten viidakkoon muiden mukana, jossa sitten huomaakin olevansa aika eksyksissä, seuranaan vain huono omatunto kaikkien toteuttamatta jääneiden ja toteutumattomien lupausten keskellä. Kuulostaako tutulta?

Siispä suosittelen että annat itsellesi yhden uuden vuoden lupauksen : OLE ITSELLESI LEMPEÄ.

Kun ei aseta itselleen liikaa tavoitteita ja aiheuta niiden takia liikaa paineita, alkaa väistämättä innostua ja kiinnostua uusista asioista ja huomaamattaan sitä onkin tullut tehneeksi jotain, joka kenties lupauspaineiden alla olisi jäänyt kesken tai täysin tekemättä. Tämän voin omasta kokemuksesta sanoa; jos vuosi 2017 minulle jotain opetti, oli tämä yksi niistä tärkeimmistä asioista <3

Varmasti asioita ja unelmia pystyy toteuttamaan myös olemalla lempeä itselleen ja antamalla asioille aikaa tapahtua. Joskus lopputulos voi näin toteutettuna olla jopa paras mahdollinen. Luota vain itseesi!

Tällaisin ajatuksin, rakettien jo paukkuessa naapuripellolla, toivottelen Sinulle Ihanaa Vuotta 2018.

Muista olla itsellesi lempeä <3

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mitä reilu nelikymppisen naisen ja perheenäidin elämä voikaan pitää sisällään? Uusperheen arkea, työssäkäyvä äiti joka harrastaa teatteria, sisustamista, shindoa. Rakastaa leipomista ja joo, vähän ruuanlaittoakin.  Ollaan hurahdettu veneilyyn, josta seurasi veneremppa, Avaan vahvasti mietteitä elämästä ja itsestäni. Aika kaikenkattavaa siis. Mutta niinhän elämä on <3 Toivottavasti viihdyt seurassani!

Blogiarkisto

2018
Kesäkuu

Kategoriat